Antalya'da dolandırıcılık operasyonu

Güncelleme Tarihi:

Antalyada dolandırıcılık operasyonu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2014 12:51

- Kendilerini belediye yetkilisi gibi gösterip vatandaşlardan para talep ettiği öne sürülen 3 kişi ile Engelsiz Yaşam Vakfı adına bir vatandaşdan para aldığı iddia edilen bir kişi gözaltına alındı

Haberin Devamı

ANTALYA (AA) - Antalya'da iki dolandırıcılık operasyonunda 4 kişi gözaltına alındı.

Antalya Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Pınarlı Mahallesi'ndeki bir iş yerine gelerek kendisini Aksu Belediyesi yetkilisi olarak tanıtıp çay ve şeker gibi gıdalar getirdiklerini, bunun karşılığında bir miktar para alacaklarını belirten İ.K, F.D. ve A.B. gözaltına alındı.

Polis ekipleri, yaptıkları araştırmada zanlıların Aydın'da çok sayıda hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarına karıştığını, ardından Antalya'ya geldiklerini belirledi. Zanlılar polisteki ifadelerin ardından adliyeye sevk edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcık Büro Amirliğince yapılan ikinci operasyonda ise H.S'den Engelsiz Yaşam Vakfı ve LÖSEV adına organizasyon düzenleyeceğini belirterek 10 bin lira aldığı öne sürülen ve bu organizasyonu düzenlemediği tespit edilen M.B. gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Zanlının, daha önce de iki dolandırıcılık olayına karıştığı öne sürüldü. Zanlı, ifadesinin ardından "Dolandırıcılık yapmak" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!