Antalya'da Caz Zamanı

Güncelleme Tarihi:

Antalyada Caz Zamanı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2018 10:49

Bu yıl ilki düzenlenen Antalya Akra Caz Festivali kente ses, ritim ve canlılık katacak konserleriyle yarın başlıyor. Müzikseverleri buluşturacak festivalin açılışında Yasmin Levy konser verecek.

Haberin Devamı

DÜNYACA ünlü sanatçılar ve caz müziğin usta isimleri, yarın başlayacak olan Antalya Akra Caz Festivali’nde sanatseverlerle buluşuyor. Antalya’da ilk kez düzenlenen festival öncesi hazırlıklar yapıldı.

Antalyada Caz Zamanı


Akra Hotels Antalya’nın bahçesine kurulacak açık hava sahnesinde 12 Mayıs’a kadar sürecek olan müzik festivalinde, Akdeniz’in ve Beydağlar’ın eşsiz manzarası eşliğinde konserler yer alacak. Festivalde cazın modern ve klasik yorumlarının yanında funk, rock, Latin, soul ve elektronik müzikle sentezinden oluşan renkli bir müzikal yelpazesi dinleyicileri bekliyor.

Antalyada Caz Zamanı

FESTİVAL PROGRAMI

Haberin Devamı

Festivalin açılış konserinde caz müziğin ahengini farklı ezgilerle bir araya getiren dünyaca ünlü sanatçı Yasmin Levy sahne alacak. Gecede ayrıca Akra Jazz Band ile birlikte trompetçi İmer Demirer ve saksafoncu Serhan Erkol performans sergileyecek. Programın ilerleyen günlerinde Electro Deluxe, Cesaria Evora Tribute, Fazıl Say, Elif Çağlar Quartet, Ediz Hafızoğlu, Dany Brilliant gibi sanatçılar yer alacak.

Antalyada Caz Zamanı

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!