Anaokullarına hijyenik hediye

Güncelleme Tarihi:

Anaokullarına hijyenik hediye
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2018 16:59

Anaokullarına hijyenik hediye

Haberin Devamı

 

KEMER, (DHA) - KEMER Belediyesi tarafından ilçedeki 4 ana sınıfına daha otomatik galoş giyme makinesi (galoşmatik) hediye edildi.

Kemer Belediyesi, ilçede eğitime de destek oluyor. Minik öğrencilerin eğitimlerini daha hijyenik ortamda sürdürmeleri için ilçedeki tüm anaokullarına yönelik 'Galoş Giyme Makinesi Yardımı' projesini hayata geçiren Belediye Başkanı Mustafa Gül, 4 okula daha galoşmatiklerini teslim etti.

4 OKULA DAHA VERİLDİ

Belediye Başkanı Mustafa Gül, Başkan Yardımcısı Ahmet Can, Meclis Üyesi Recep Yılmaz, Çamyuva Mahallesi Sorumlusu Hamza Akman, Beldibi Mahallesi Sorumlusu Ahmet Temiz ile birlikte Çamyuva Silkar İlkokulu, Rukiye Koç İlkokulu, Tekirova Halit Narin İlkokulu ve Çıralı İlkokulu anasınıflarını ziyaret ederek galoş giyme makinesi hediye etti. Böylece galoşmatik verilen okulların sayısı 9'a yükseldi.

ÖĞRENCİLERDEN TEŞEKKÜR

Törenlerde öğrencilerin ve velilerin sıcak ilgisiyle karşılanan Başkan Mustafa Gül, "Geleceğimiz olan minik öğrencilerimizin daha hijyenik ortamda eğitime devam edebilmeleri için böyle bir projeyi hayata geçirdik. Galoşmatikler öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olsun" dedi.

Öğrenciler, veliler ve öğretmenler de Başkan Gül'e anlamlı hediyesi için teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!