ANADOLU'YU BİR SAATTE GEZDİREN FUAR

Güncelleme Tarihi:

ANADOLUYU BİR SAATTE GEZDİREN FUAR
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2018 10:38

Anadolu’nun tüm kentlerini ve bu kentlere ait kaybolmaya yüz tutan yöresel ürünleri göreceğiniz Yöresel Ürünler Fuarı tüm hızıyla sürüyor. Fuarı açıldığı ilk gün 40 bin kişi ziyaret etti.

Haberin Devamı

ANADOLU'nun kaybolmaya yüz tutan lezzetlerini ve değerlerini ekonomiye kazandırmak ve bölge insanının kalkınmasını sağlamak amacıyla bu yıl 9’uncusu düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı’nı ilk gününde 40 bin kişi ziyaret etti.

ANADOLUYU BİR SAATTE GEZDİREN FUAR

TÜRKİYE ANTALYA’YA TAŞINDI
Antalya Ticaret Borsası’nın (ATB) Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) desteğiyle ANFAŞ Antalya Fuar Merkezi’nde açtığı 9’uncu Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX) tüm hızıyla sürüyor. Gaziantep’ten, Hatay’a, Denizli’den Bitlis’e, Trabzon’dan Bursa’ya kadar Anadolu’yu Antalya’da buluşturan fuarda el emeği ürünlerden kırsalda yapılan doğal ürünlere kadar çok sayıda ürüne ulaşmak mümkün.

Haberin Devamı

ANADOLUYU BİR SAATTE GEZDİREN FUAR

REKOR ZİYARETÇİ
Fuarı ilk gününde 40 bin kişinin ziyaret ettiğini dile getiren ATB Başkanı Ali Çandır, bu yıl katılımın yüzde 20 daha yüksek olduğunu dile getirdi. Fuara katılan katılımcıların ve fuarı ziyaret edenlerin oldukça memnun olduklarını dile getiren Çandır, tüm Antalyalıları fuara davet etti. Çandır pazar günü sona erecek fuarı 200 bin kişinin ziyaret etmesi beklediklerini açıkladı.

BÜYÜK MARKETLER YEREL ÜRETİCİLERLE

YÖREX yerel üreticiyle büyük marketlerin de iş bağlantısı platformu oldu. TOBB Türkiye Parekende Sektör Meclisi Üyesi ulusal market zincirleri ile Türkiye Perakendeciler Federasyonu ve Gıda Perakendeciler Derneği bünyesindeki yerel marketlerin üst düzey yöneticileri ve satın alma müdürlerinin katılımıyla ikili görüşmeler gerçekleştirildi. ATB Başkanı Ali Çandır, yapılan ikili görüşmeler ile yerelde kalan üreticilerin ürünlerinin ulusal ve uluslararası market raflarında yer alacağını, bunun yerli üretim için uyanış hareketi olduğunu söyledi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!