Alanyaspor'a 'VAR' eğitimi

Güncelleme Tarihi:

Alanyaspora VAR eğitimi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2018 15:59

Alanyaspor'a 'VAR' eğitimi

Haberin Devamı

ANTALYA, (DHA) - SPOR Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu'nda uygulanacak Video Yardımcı Hakem Sistemi'nin (VAR) eğitim çalışmaları kapsamında Alanyaspor teknik heyeti ve futbolcularına eğitim verildi.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu üyesi ve VAR Koordinatörü Murat Ilgaz, Düzce'deki Serkan Acar Topuk Yaylası Tesisleri'nde kamp yapan Alanyaspor'a VAR uygulaması hakkında sunum yaptı. Sunumda, turuncu yeşilli takımın teknik ekibi ve futbolcularına VAR'ın ilkeleri ve felsefesi, VAR kapsamına giren pozisyonlar, sistemin nasıl çalıştığı, disiplin uygulamaları ile diğer detayları anlattı. Sunuma kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu da katıldı. 
BELEDİYE BAŞKANLARINDAN ZİYARET
Diğer yandan Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ve Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar da Alanyaspor'un Topuk Yaylası'nda kamp yaptığı otelde kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu'nu ziyaret etti. Turuncu yeşillilerin Yeni Malatyaspor ile oynadığı hazırlık maçını izleyen Başkan Hasan Çavuşoğlu daha sonra ziyaretçilerini kamp yapılan tesiste ağırladı. Ay ve Bayraktar, Alanyaspor yönetime, teknik ekip ve futbolculara çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Çavuşoğlu ise ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!