Sokakta uyuşturucu alışverişine baskın

Güncelleme Tarihi:

Sokakta uyuşturucu alışverişine baskın
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2020 12:39

Sokakta uyuşturucu alışverişine baskın

Haberin Devamı

Engin ANAK/ALANYA, (DHA)- ANTALYA'nın Alanya ilçesinde sokakta uyuşturucu alışverişi yapan 2 şüpheli polisin operasyonuyla gözaltına alındı. Üzerinden bir miktar esrar maddesi ele geçirilen şüphelilerden 1'i serbest bırakıldı.

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanımının engellenmesine yönelik çalışma yaptı. Ekipler, Konaklı Mahallesi'nde bir süredir takibe aldıkları T.S.'nin (20), yanına gelen Şeref Ö.'den (43) uyuşturucu madde temin ettiğini belirledi. Harekete geçen ekipler 2 şüpheliyi gözaltına aldı. T.S.'nin üzerinden 2 parça halinde 27 gram esrar, Şeref Ö.'nün üzerinden ise 76 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Polis merkezindeki işlemlerinin ardından şüphelilerden T.S. hakkında 'uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak' suçundan işlem yapıldıktan sonra savcılık talimatıyla serbest kalırken, Şeref Ö. ise 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan adliyeye sevk edildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!