Sokak hayvanlarını unutmadılar

Güncelleme Tarihi:

Sokak hayvanlarını unutmadılar
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2020 12:40

Sokak hayvanlarını unutmadılar

Haberin Devamı

 

Burcu MUTLU/ALANYA, (DHA)- TÜRKİYE'de ve dünyada birçok şubesi bulunan Cleopatra İnk Dövme Stüdyosu çalışanları, koronavirüs salgını nedeniyle boşalan Alanya sokaklarında sahipsiz hayvanları besleme etkinliğiyle farkındalık yarattı.
Dünyayı etkileyen ve binlerce ölüme neden olan koronavirüs salgını nedeniyle tüm dünyada olduğunu gibi Türkiye'de de sokaklar bomboş kaldı. Sokakların boşalmasının ardından sahipsiz hayvanlar, yemek bulmakta zorluk çekmeye başladı. Antalya'nın Alanya ilçesinde faaliyet gösteren Cleopatra İnk Dövme Stüdyosu çalışanları düzenli olarak yaptıkları sokak hayvanlarını besleme etkinliğine bu yıl daha çok önem verdi. Koronavirüs nedeniyle bomboş kalan sokaklarda yiyecek ve su sıkıntısı çeken hayvanlara, Alanya'daki her cadde ve sokağı tek tek gezerek 500 kilo mama ve su bırakan Cleopatra İnk çalışanları, sevimli dostlarını sevip şefkat göstermeyi de ihmal etmedi. Düzenli olarak Türkiye'deki tüm şubelerinde sokak hayvanlarını besleme etkinliği düzenleyen Cleopatra İnk, bu yıl etkinliğe ayrı bir önem verdi.
GELENEKSELLEŞEN BİR ETKİNLİK
Koronavirüs nedeniyle sokaktaki hayvanların da zor günler geçirdiğini söyleyen Cleopatra İnk Genel Müdürü Sönmez Aybaz, bütün şubelerinin önünde mama ve su kapları olduğunu söyledi. Aybaz, "Cleopatra İnk olarak düzenli yaptığımız bu hareketle, her zaman sokaktaki minik dostlarımızı besliyoruz. Tüm Türkiye'deki stüdyolarımızın önünde mama ve su kapları mevcut ama bu 'evde kal' kampanyası sürecinde vatandaşlarımız evlerinde kalmaya devam ederken, biz gerekli bütün önlemlerimizi alıp onları besliyoruz. Onları sevgimizden mahrum bırakmıyor ve elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam ediyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!