Başkan Yücel en başarılılar listesinde

Güncelleme Tarihi:

Başkan Yücel en başarılılar listesinde
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2018 17:55

Başkan Yücel en başarılılar listesinde

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ALANYA Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, danışmanlık ve saha hizmetleri veren Bilgi Toplama Merkezi (BTM) tarafından Türkiye genelinde yapılan araştırmada en başarılı 5 belediye başkanı arasında yer aldı.
Türkiye genelinde danışmanlık ve saha hizmetleri veren BTM tarafından cep telefonu görüşmeleriyle yapılan en başarılı belediye başkanları araştırmasında, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yüzde 70.2'lik oranla en başarılı beşinci belediye başkanı oldu.
HER İLÇEDEN 600 KİŞİ İLE GÖRÜŞÜLDÜ
Her ilçeden 600 kişi ile 4-14 Eylül tarihleri arasında yapılan görüşmeler sonunda belirlenen listenin ilk sırasını yüzde 75.3'lük oranla Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ve Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek paylaşırken, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ise 70.2'lik oranla beşinci sırada yer aldı.
BAŞKAN YÜCEL VATANDAŞLARA TEŞEKKÜR ETTİ
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ankete katılan vatandaşlara teşekkür ederek, "Görev sürecimiz boyunca insan odaklı bir belediyecilik anlayışıyla vatandaşlarımıza hizmet ettik. Hizmetlerimizi beğenerek bizleri en başarılı 5 belediye arasına yerleştiren vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Aynı anlayış ve çalışkanlığımızla Alanya'mıza hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!