

Alanya Belediyesi temizlik işleri çalışıyor
ALANYA, (DHA)- ULUSLARARASI Sıfır Atık Zirvesinde Yerel Yönetimler Dalında 'En İyi Hizmet Veren Belediye Ödülü'ne layık görülen Alanya Belediyesi, şehir genelindeki çevre ve temizlik çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.
Alanya Belediyesi, tüm kadrolarıyla sezon hazırlıklarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce kent genelinde bulunan eskimiş veya kırılmış tepegözler tek tek tespit edilip yenileriyle değiştiriliyor. Eskiyen veya kırılan tepegözler ise tamir edilip boyanarak yeniden kullanıma sunuluyor.
'HALKIMIZA TEMİZ BİR KENT SUNUYORUZ'
Çevre temizliğinin öneminin Covid-19 pandemisiyle daha da arttığını ifade eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Kentimizi temiz ve sağlıklı şartlarda tutabilmek adına ekiplerimiz gece gündüz çalışmalarına devam ediyor" dedi.
FOTOĞRAFLI
Alanya haberleri Hürriyet yerel haberler sayfasında. Haber ajanslarının Alanya ilinden Alanya Belediyesi temizlik işleri çalışıyor hakkında ilettiği tüm haberler hurriyet.com.tr farkı ile sizlere ulaştırılıyor. Bu haber ilk olarak 07 Nisan 2021 tarihinde saat 15 45’de yayınlandı. Son dakika gelişmesi oldukça Alanya Belediyesi temizlik işleri çalışıyor haberi güncellenecektir.