AKADEMİSYENLERDEN SAĞLIKÇILAR İÇİN MÜZİKLİ DÜELLO

Güncelleme Tarihi:

AKADEMİSYENLERDEN SAĞLIKÇILAR İÇİN MÜZİKLİ DÜELLO
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2020 09:06

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden öğretim üyeleri sağlık çalışanlarına destek olmak için harekete geçti. ‘Tam Ortasındayım’ adlı parçayı seslendirerek akademisyenlere çağrıda bulunan Doç. Dr. Murad Karaduman’ın çağrısına çok sayıda akademisyen yanıt verdi. Amaç sağlık çalışanlarına moral vermek.

Haberin Devamı

DÜNYAYI saran koronavirüs salgını nedeniyle çalışmak zorunda kalan sağlık çalışanlarına destek yağmaya devam ediyor. Akdeniz Üniversitesi (AÜ) İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Murad Karaduman da sağlık çalışanlarına ve evde kalmak zorunda kalan öğrencilerine moral vermek amacıyla MFÖ grubunun ‘Tam Ortasındayım’ adlı parçasını gitar eşliğinde seslendirerek İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Ayşad Güdekli’yi aynı parçayı seslendirmesi için düelloya davet etti.

‘MECBURMUŞUZ SABRETMEYE’
Doç. Dr. Karaduman sosyal medya hesabından “Akdeniz Üniversitesi sağlık personelimiz ve öğrencilerimiz için bir şarkı seslendirdim. “Nasıl da mecburmuşuz sabretmeye…” Ayşad Güdekli hocayı düelloya davet ediyorum” dedi. Hürriyet gazetesi muhabirine çalışmayla ilgili bilgi veren Karaduman şöyle konuştu: “Sağlık personelimiz yoğun çalışıyor, öğrencilerimiz de evde bizi uzaktan derslerle takip etmeye çalışıyorlar. Onlara biraz moral ve umut olsun diye böyle bir şey aklıma geldi. Fakültemizde müzikle ilgilenen birkaç hocamız daha var. Şarkının sözleri beni çok etkiler. Şu anki durumumuzu da anlatıyor aslında. O nedenle bu şarkıyı seçtim.”

Haberin Devamı

AKADEMİSYENLERDEN SAĞLIKÇILAR İÇİN MÜZİKLİ DÜELLO

KLARNETİYLE YANIT VERDİ
Şarkıyı klarnetiyle seslendiren AÜ İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç Dr. Ayşad Güdekli de “Düellonu kabul ettim hocam. Tüm sağlık çalışanlarımıza müteşekkiriz. Ben de Mustafa Sami Mencet hocayı düelloya davet ediyorum” dedi. Sağlık çalışanlarına küçük de olsa jest yapmak istediklerini dile getiren Doç. Dr. Güdekli, “Farkındalık oluşturmak istedik. Sağlık çalışanlarımızın yüzünde bir tebessüm yaratabilirsek ne mutlu. Diğer fakülteler de buna katılırsa tüm görüntüleri tek bir klipte birleştirilebilir ve çok güzel olur” dedi.

AKADEMİSYENLERDEN SAĞLIKÇILAR İÇİN MÜZİKLİ DÜELLO

UKULELE ÇALDI
AÜ İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Sinema Bölümü’nden Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Sami Mencet de “Hocam düellonu kabul ediyor, teşekkür ediyor ve kızımın ukulelesiyle, bugünlerde hepimize iyi gelecek bir Mazhar Alanson bestesiyle devam ediyorum :) Tugay Arat hocayı da düelloya davet ediyorum ;) #BirlikteBasaracagiz #BirlikteYeneceğiz” paylaşımında bulundu. Paylaşımı sonrası konuşan Mencet, “Kimsenin tahmin edemeyeceği bir süreç yaşıyoruz. Birdenbire hayatımız değişti. Bu zorlu süreçten çıkabilmemiz için motivasyona ve kendimizi sorgulamaya ihtiyacımız var. Hem gülümseten hem de düşündüren, ümit veren bir çalışma yapmak istedik” dedi.

Haberin Devamı

AKADEMİSYENLERDEN SAĞLIKÇILAR İÇİN MÜZİKLİ DÜELLO

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ
AÜ İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Sinema Bölümü’nden Doç. Dr. Tugay Arat da gitarıyla Neşet Ertaş’ın Neredesin Sen adlı parçasını seslendirdi. Doç. Dr. Arat, “Hepimizi mutlu eden bir organizasyon oldu. Küçük de olsa katkı sunmaktan mutluyum.İnşallah her şey iyi olacak. Birlikte başaracağız. Birlikte yeneceğiz” dedi.

SABRETMEK SEVMEK ÖĞRENMEK
‘Tam ortasındayım’ adlı parçasının sözleri ise şöyle: “Tam ortasındayım yağmurun/Karın soğuğun ortasındayım/Tam ortasındayım yağmurun/Karın soğuğun ortasındayım/Nasıl da paylaşıyor insan isterse/Nasıl da birmiş meğer hasretler/Nasıl da mecburmuşuz/Sabretmeye, sevmeye, öğrenmeye…”

 

BAKMADAN GEÇME!