Ak Parti Kaş'ta kadın kolları seçimi

Güncelleme Tarihi:

Ak Parti Kaşta kadın kolları seçimi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2017 10:13

Ak Parti Kaş'ta kadın kolları seçimi

Haberin Devamı

 

Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA) - AK Parti Kaş Kadın Kolları'nın kongresi sonucu mevcut başkan Tülin Tuna yeniden seçildi.

Ak Parti Kadın Kolları'nın 5'inci olağan kongresi Kaş Belediyesi toplantı salonunda yapıldı. Kongreye, Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, Ak Parti İlçe Başkanı Mutlu Ulutaş, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Tülay Beşkonak Özçay, Ak Parti Kaş Kadın Kolları Başkanı Tülin Tuna, Ak Parti Finike Kadın Kolları Başkanı Berrin Pehlivan, Antalya Büyükşehir Belediyesi Kaş Koordinatörü Musa Yücel, Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Fırat Demirci, delegeler, mahalle temsilcileri ve partililer katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından konuşan Kaş Kadın Kolları Başkanı Tülin Tuna, "Kadınların siyasete girmesi, siyasetin içinde etkin olarak yer alması, Ak Parti döneminde zirve yaptı. Kadınlarımız kendilerinin farkına vardı. Neler yapabileceğini gördü. Kadın milletvekili sayısı partimizde diğer partilerden çok fazla. Kadınlarımız partimizde her yerde, her kademede görev alıyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, kadınlarımıza olan güveni her yerde göstermiş ve iki kadın bakanımız hükümetimizde yer almıştır. Ben de 2014 yılından bu yana özveriyle kadın kolları başkanlığını yürüttüm. Bir dönem daha bu göreve talibim" dedi.

Konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Tülin Tuna yeniden Ak Parti Kaş Kadın Kolları Başkanı seçildi. Yönetim kurulu üyeliklerine Ayşe Erduyan, Bediha Solakoğlu, Çiğdem Gürel, Derya Yağmur, Dilek Pollaz, Dursade Yıldırım, Derya Koca, Hamide Kanatoğlu, Iraz Altan, İlknur Yıldız, İnci Öztürk, Nesrin Özkan, Nurgül Gülmez, Sema Karakurum, Şerife Kuru, Tuğba Coşkun, Ümmiye Özmen, Zeynep İrbeç ve Zeynep Kulaksız seçildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!