AK PARTİ ANTALYA İL BAŞKANI İBRAHİM ETHEM TAŞ: VAATTE VAR İCRAATTA YOK

Güncelleme Tarihi:

AK PARTİ ANTALYA İL BAŞKANI İBRAHİM ETHEM TAŞ: VAATTE VAR İCRAATTA YOK
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2019 10:03

Antalya siyasetinde tansiyon yükseldi. AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, CHP Büyükşehir adayı Muhittin Böcek’e halka verdiği vaatleri yerine getirmediği iddiasında bulundu. Böcek’in proje kitapçığını değerlendiren Taş, “Bu kitapçık Böcek’in halka verdiği sözleri tutmadığının en açık kanıtı” dedi.

Haberin Devamı

YEREL seçim tarihi yaklaştıkça Antalya’da siyasetin nabzı da yükselmeye devam ediyor. Cumhur ve Millet ittifakının Büyükşehir adayları netleştikten sonra özellikle AK Parti ve CHP kanadında hareketlilik artarken, rakip büyükşehir belediye başkan adayına yönelik ilk ciddi çıkışı AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş yaptı.

12 PROJE BUHAR OLMUŞ
CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muhittin Böcek tarafından 2014 yılında “Sözümüzün arkasındayız” başlığıyla hazırlanan proje kitapçığı üzerinden CHP’ye yüklenen Taş, “İçi projelerle dolu olan bir kitapçık hazırlanmış. Biz üşenmedik bu kitapçıktaki projelerin akıbetini araştırdık. 25 projeden bahsediliyor ama biz 24’üne ulaşabildik. Üstelik bu projelerin sadece 12’si gerçekleştirilmiş” dedi.

BÖCEK SÖZLERİNİ TUTMADI
Gerçekleşen projeler arasında halk müziği, çocuk korusu kurmak gibi basit çalışmaların yer aldığını, ana projelerin ise gerçekleşmediğini savunan Taş, şöyle dedi: “Böcek, kitapçıkta sözünün arkasında olduğunu söylüyor ama biz sözünün arkasında olmadığını belgeleriyle kanıtlıyoruz. Aslında şaşırmadık. Çünkü Hoca da (Mustafa Akaydın) bunları yapmıştı. Önce ‘Yüz bin kişiye iş’ dedi, sonrada ‘Bir sıfırı fazla atmışız’ dedi. Milleti, bedava ekmek, su, elektrik diye kandırdı.”

Haberin Devamı

HALKA YALAN SÖYLEDİLER
Kitapçıkta balon kent, engelsiz yaşam merkezi, ikinci el eşya pazarı, Konyaaltı sahil projesi, enerjitik kule, taziye evi, yaşam, doğa parkı, sanal gerçeklik merkezi, gönüllü merkezi gibi projeler anlatılıyor. Ama gelin görün ki projelerin yapılacağı ada parsellerde yeller esiyor. Biz o projelerin yapılacağı yerlere gittik ama hayal kırıklığı yaşadık. İşte bu tespitlerimiz halka nasıl yalan söylendiğinin kanıtı. CHP’nin gemisi yine karaya oturdu.”

ÇEVRE ÖDÜLÜ ALDI
Kitapçıktaki Konyaaltı kent meydanı projesini de ağır bir dille eleştiren Başkan Taş, şöyle devam etti: “Meydan yapmak istiyorsa hizmetin ustası Menderes Türel’i örnek alsın. Meydan dedi kokoreç meydanı yaptı. Partimizin döneminde yapılan Konyaaltı sahil projesi Avrupa’nın en önemli çevre ödülünü aldı. Şimdi soruyorum; çevreyi bahane edip insan zinciri kuran CHP’liler nerede? Biz oraya 7 bin ağaç diktik. Ve o sahili en çok o zinciri kuranlar geziyor. Biz de bundan memnuniyet duyuyoruz. Çünkü biz asla ayrım yapmayız.”

Haberin Devamı

VİZYON FARKI VAR
Menderes Türel ve Muhittin Böcek arasında vizyon farkı olduğunu savunan Taş, “20 yıldır Konyaaltı’na hiçbir hizmet yapmayan Muhittin Böcek ile Antalya’nın 19 ilçesinde her mahalleye hizmet eden Menderes Türel arasında ciddi bir vizyon farkı var. Böcek’in yapmış olduğu 3 proje sayamazsınız ama bizim en küçük ilçemizde bile yatırım seferberliği olduğunu görürsünüz” dedi.

BAKMADAN GEÇME!