‘3 YILDA 1 TL MAAŞ ALMADIM’

Güncelleme Tarihi:

‘3 YILDA 1 TL MAAŞ ALMADIM’
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2022 09:26

Antalya Berberler Odası Başkanı Yüksel Uzun, oda bütçesinden aylık 160 bin TL maaş aldığı iddialarına yanıt verdi. Uzun, “3 yılda bırakın 160 bin TL’yi 1 TL bile maaş almadım” dedi.

Haberin Devamı

ANTALYA Berberler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yüksel Uzun, oda başkanı olarak aylık 160 bin TL maaş aldığı iddialarına çok sert yanıt verdi. İddiaların seçim öncesi gündeme getirilmeye çalışıldığına dikkati çeken Uzun, “Birtakım gruplar, seçim öncesinde yalan ve iftiraya sarıldı. Yaptıklarımızı hayal dahi edemeyenlerin bu yolu tercih etmeleri çaresizliklerinin ilanı. Ben 2019-2020 ve 2021 yıllarında bırakın 160 bin TL’yi 1 TL bile maaş almadım. Odadan maaş aldığımı ispatlasınlar seçimden hemen çekilirim” dedi.

‘ESNAFIN YANINDA OLDUK’
Asılsız iddiaları yargıya taşıyacağını da kaydeden Uzun, şöyle devam etti: “Bizim tek gayemiz var o da meslektaşlarımızın sorunlarını çözmek, onların her an yanlarında olduğumuzu göstermek. Ben ve yönetimim pandemi sürecinde üyelerimize gıda yardımında bulunduk. Bütün oda üyelerimize maske ve el dezenfektanı dağıttık. Kamuoyunu sürekli bilgilendirerek ‘Sağlıklı ortamlarda müşterilerimize hizmet veriyoruz’ açıklamaları yaparak zor günlerde esnafımızın reklamını yaptık.”

Haberin Devamı

‘SİZİN İÇİN ÇALIŞTIK’
“Muratpaşa, Konyaaltı, Aksu, Döşemealtı’ndaki berber dükkanlarımızın ücretsiz dezenfekte yapılmasını sağladık. Kepez bölgesinin tamamı Kepez Belediyesi tarafından ücretsiz dezenfekte yapıldı. Ayrıca ‘sıfır atık’ projesi ile esnafımıza jilet kutuları dağıttık. İş kaybı yaşayan esnafımıza gıda yardımı, gelir kaybı desteği, kira desteği, kredilerinde ödeme kolaylığı taleplerimizi yetkililere iletip sonuçlandırdık.”

‘CEVABI SANDIKTA VERECEKLER’
“Çıraklarımız 14 farklı sınava girerken yaptığımız çalıştay sonrasında tek sınavla belgelerini almaya hak kazanmalarını sağladık. İlimizde kozmetik ve güzellik fuarı düzenleyerek sektöre kazanç sağladık. Onlu yıllardır çözülemeyen pazar tatili meselesini biz çözdük. Haksız rekabete engel olduk. Belgesiz hiçbir esnafımız kalmasın diye MYK sınavları açıldı, TESK kalfalık ve ustalık belgeleri verildi. Esnafım, yalancıya iftiracıya cevabı sandıkta verecektir.” m HABER MERKEZİ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!