‘3 GÜN 3 GECE’ BAYRAM COŞKUSU

Güncelleme Tarihi:

‘3 GÜN 3 GECE’ BAYRAM COŞKUSU
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2021 09:43

Antalya Nirvana Cosmopolitan Hotel'in bu sene ilkini gerçekleştirdiği ‘Nirvana Cosmopolitan Cumhuriyet Etkinlikleri’ne birbirinden ünlü isimler katıldı.

Haberin Devamı

Antalya’nın en yeni Oteli Nirvana Cosmopolitan, bu sene ilkini gerçekleştirdiği “Nirvana Cosmopolitan Cumhuriyet Etkinlikleri” kapsamında katılımcılarına renkli, etkileşimli ve unutulmaz bir hafta sonu yaşattı.

DOLU DOLU ETKİNLİK
Etkinlikler kapsamında Prof. Dr. İlber Ortaylı, müzisyen Ayhan Sicimoğlu, Doç. Dr. Emrah Safa Gürkan, şef Arda Türkmen ve birbirinden değerli daha pek çok ünlü isimle keyifli vakit geçiren misafirler, Behzat Gerçeker & Enbe Orkestrası’nın sahne aldığı Cumhuriyet Balosu’nda eşsiz anlar yaşadılar.

‘3 GÜN 3 GECE’ BAYRAM COŞKUSU

ÖNCE SÖYLEŞİ SONRA BALO
Etkinliklerde ayrıca alanında uzman isimlerin bilgi ve deneyimlerini katılımcılarla paylaştıkları sohbet ve söyleşiler gerçekleştirildi. 29 Ekim Cuma günü Prof. Dr. İlber Ortaylı ve Doç. Dr. Emrah Safa Gürkan ile başlayan ‘Cumhuriyet Söyleşisi’ akşam saatlerinde Behzat Gerçeker & Enbe Orkestrası eşliğindeki ‘Cumhuriyet Balosu’ ile devam etti.

Haberin Devamı

ASTROLOJİ SOHBETLERİ
30 Ekim Cumartesi günü ‘Cosmos Astroloji Günü’ne özel kişisel gelişim uzmanı ve astrolog Sare Aldemir ile ‘Çocuklarımızın Doğum Haritalarına Göre Doğru Kariyer’ , uzman astrolog Hande Kazanova Dinçer Güner eşliğinde ‘2022 Yılında Burçları Neler Bekliyor?’ konseptli astroloji sohbetleri Nirvana Cosmopolitan’da misafirleri ile buluşurken, Ayhan Sicimoğlu’nun ‘Latin All Stars’ konseri de geceye renk kattı.

ARDA TÜRKMEN KATILDI
Ekim ayının son gününde de Ayhan Sicimoğlu ve şef Arda Türkmen tarafından gerçekleşen Pazar Brunch’ının ardından ‘İyi Yemek&Sağlıklı Beslenme&Sağlıklı Yaşam’ konulu Gastronomi Sohbeti ile program sona erdi.

BAKMADAN GEÇME!