23 Nisan mobil konseri Kumluca ve Finike'yi şenlendirdi

Güncelleme Tarihi:

23 Nisan mobil konseri Kumluca ve Finikeyi şenlendirdi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2021 13:56

23 Nisan mobil konseri Kumluca ve Finike'yi şenlendirdi

Haberin Devamı

 

ANTALYA,(DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi TBMM'nin açılışının 101. Yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen mobil konserler Finike ve Kumluca sokaklarını şenlendirdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, TBMM'nin açılışının 101. Yıldönümü ve Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün armağanı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı mobil konserler Finike ve Kumluca'da devam etti. Coşkulu konserlere salgın nedeniyle evlerinde kalan vatandaşlar ve çocuklar da eşlik etti. Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Orkestrası ile salgın nedeniyle sanatlarını icra edemeyen yerel sanatçılar mobil otobüs sahnesinden konserler verdi. Birbirinden güzel şarkı ve marşlarla vatandaşa büyük bir coşku yaşatan etkinlikte, maskotlar da çocuklara eğlenceli dakikalar yaşattı.

ÇOCUKLARA HEDİYELER

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından çocuklara uçurtma ve bayrak hediye edildi. Kumluca ve Finikeli vatandaşlar mobil konserlere evlerinden, balkonlarından mesafe kuralları çerçevesinde eşlik ederek coşkuya ortak olurken Büyükşehir Belediyesi'ne anlamlı etkinliği için teşekkür etti. Mobil etkinlik aracı 22 Nisan Perşembe günü Gazipaşa- Alanya, 23 Nisan Cuma günü de Konyaaltı- Muratpaşa- Kepez ilçelerinde olacak.

FOTOĞRAFLI

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!