Yüz yüze eğitimde ilk gün

Güncelleme Tarihi:

Yüz yüze eğitimde ilk gün
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2021 00:14

Türkiye genelinde olduğu gibi Ankara'daki ilkokul ve okul bünyesindeki ana sınıflarında haftada 2 gün yüz yüze eğitime başlandı.

Haberin Devamı

Çankaya’daki Türkan Yamantürk İlkokulu’na sabah saatlerinde aileleriyle gelen öğrenciler, okul bahçesinde, maske ve mesafe kurallarına uygun şekilde toplandı. İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra ilk ders zili çaldı, öğrenciler öğretmenleri eşliğinde, sosyal mesafe korunacak şekilde ayarlanan sınıflarına alındı. Koronavirüs salgını nedeniyle uzun süredir okullarından ayrı kalan öğrenciler, arkadaşlarıyla buluşmanın heyecanını yaşadı.

Yüz yüze eğitimde ilk gün


Okul Müdürü Serpil Köse, öğrencilere hitap ederek, “Pandeminin yarattığı zorlukların karşısında geçirmiş olduğumuz uzaktan eğitim süreci bize sizlerin ne denli güçlü ve cesur olduğunuzu, hiçbir zaman çalışmaktan yılmadığınızı gösterdi. Derslerinizi düzenli olarak takip ettiğinizi, ödevlerinizi yaptığınızı, öz disiplininizi sağlamak ve kararlılık konularından ne denli üstün niteliklere sahip olduğunuzu görmekten gurur duyduk. Yeni dönemin öğretmenlerimiz ve sizler için hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

Yüz yüze eğitimde ilk gün


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!