Yunuslar iş başında

Güncelleme Tarihi:

Yunuslar iş başında
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2020 23:13

Ankara Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Motosikletli Timler Amirliği (Yunuslar) asayiş uygulamalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Yunus timleri, Keçiören’de yaptıkları uygulamada, bir araçta saklanmış bir ruhsatsız tabanca ele geçirirken, 2 kişiyi de gözaltına aldı.

Haberin Devamı

Yunus timleri, Çankaya’daki uygulamada ise 5 kişinin üzerinde piyasa değeri 30 bin lira olan 50 gram taş kokain, Altındağ’da ise durumda şüphelenerek durdukları bir kişinin üzerinden 635 uyuşturucu hap ele geçirdi.

UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Yenimahalle Kayalar Mahallesi’nde uyuşturucu satıcılarına yönelik yaptığı operasyonda, 9 kilo 500 gram eroin, 5 bin 300 uyuşturucu hap ve 26 gram toz kokain ele geçirdi. Gözaltına alınan 3 zanlıdan 1’i tutuklandı, diğerleri adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı. Operasyon sonrası çalışmalarını sürdüren ekipler, özel üniversitede öğrenci oldukları ve uyuşturucu sattığı tespit edilen başka bir grubu takibe aldı. 4 zanlının adreslerinde yapılan aramada 3 kilogram marihuana, 2 tabanca, çok sayıda mermi, 2 hassas terazi ile uyuşturucu satışından elde edildiği belirlenen 2 bin 440 lira ile 200 avro ele geçirildi. Gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerin ardından mahkemeye sevk edilen E.S.Ü ve C.D tutuklandı. Yunus timleri, 2020’nin ilk 2 ayında yaptıkları uygulamada, 50 ruhsatsız tabanca, 30 tezkeresiz av tüfeği, 50 kuru sıkı tabanca, 500 gram eroin ele geçirirken, 200 aranan şahsı da yakaladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!