Yoğun bölgelere takviye otobüs

Güncelleme Tarihi:

Yoğun bölgelere takviye otobüs
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2020 00:54

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, 1 Haziran-1 Ekim tarihleri arasında uygulanacak olan ‘Yaz Mevsimi Trafik Tedbirleri’ kapsamında sosyal mesafe kuralını devam ettirecek. Raylı Sistemlerde sefer saatleri güncellenirken, maske kullanımının zorunlu olacak. Doluluk kriterine uyarak tam kapasite hizmet vermeye hazırlanan EGO Genel Müdürlüğü, yoğunluğun yaşandığı bölgelere ek otobüs de sağlayacak.

Haberin Devamı

Normalleşme süreci ile birlikte vatandaşların sağlıklı seyahat etmeleri için gerekli önlemleri aldıklarını belirten EGO Genel Müdürü Nihat Alkaş, “Sosyal mesafeye uygunluk açısından herhangi bir sıkıntıya yol açmamak için mevcut imkânlarımız dahilinde, tüm kapasitemizle hizmet vermeyi sürdüreceğiz” dedi.

İŞLETMELERE DEZENFEKSİYON

Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesapları üzerinden, yarından itibaren açılacak olan lokanta ve kafelerin dezenfeksiyonunun yapılacağını duyurdu. Başkan Yavaş, bu hizmetten yararlanmak isteyen işletme sahiplerinin, ‘forms.ankara.bel.tr/kafe-dezenfektan’ adresinden online olarak başvuru yapabileceğini söyledi. Sağlık İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, bu işletmelerde dezenfeksiyon işlemi yapmaya başladı. Sağlık İşleri Daire Başkanı Seyfettin Aslan, 49 ekip 225 personel ile dezenfekte çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!