Yıldız geçidi

Güncelleme Tarihi:

Yıldız geçidi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2014 01:27

Etimesgut Belediyesi’nin bu yıl 11’incisini düzenlediği Uluslararası Anadolu Günleri Kültür ve Sanat Festivali’nde Yıldız Tilbe, Demet Akalın, Hande Yener, Petek Dinçöz ve Sevcan Orhan gibi birbirinden ünlü sanatçılar sahne alacak.

Haberin Devamı

Etimesgut Belediyesi’nin 29 Ağustos-7 Eylül tarihleri arasında düzenleyeceği 11. Uluslararası Anadolu Günleri Kültür ve Sanat Festivali’nde, 10 gün boyunca her akşam yıldız sanatçılar sahne alacak. Yıldız Tilbe’nin açılışını yapacağı festivalin finalinde ise Demet Akalın sevenlerinin karşısına çıkacak. Festivalde ayrıca Hande Yener, Alişan, Petek Dinçöz, Azerin, Muazzez Ersoy, Sevcan Orhan, Mustafa Yıldızdoğan, Ahmet Şafak, Hüseyin Kağıt ve Oğuz Yılmaz gibi birçok ünlü şarkıcı konser verecek. Festivalde yurt içi ve yurt dışından 28 dernek, vakıf, Türk devleti ve akraba topluluğu yer alacak. Türk Beyleri Kent Meydanı’nda gerçekleşecek etkinlikte stantlarda kültürel ve sanatsal ögeler sergilenecek.

ANKARA’NIN FESTİVALİ OLDU

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, festivale tüm kent sakinlerini davet ederek şunları söyledi: “Bu yıl 11’incisini düzenleyeceğimiz festivalimiz, Etimesgut’la birlikte büyüdü, bugün uluslararası nitelikte ve çapta, her yıl milyonlarca kişinin uzaktan ya da içinden takip ederek yaşadığı, büyük bir organizasyona dönüştü. Etimesgut’un festivali, artık Ankara’nın festivalidir. Tam anlamıyla da Türkiye’nin, Türk Dünyası’nın, dünyanın festivali olmayı hak eden gelişme ivmesini kazanmıştır. Vatandaşlarımızı hiç kimseyi ayırt etmeden, festivalimize, toyumuza, şölenimize davet ediyorum.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!