Yıldız düğünü

Güncelleme Tarihi:

Yıldız düğünü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2014 01:47

Deniz Yıldızı dizisinin iki başrol oyuncusu Begüm Topçu ve Cantuğ Turay, evlendi. Çiftin düğününe Ankara tiyatro ve televizyon camiasının önde gelen isimleri katıldı.

Haberin Devamı

Ekranların sevilen iki ismi Begüm Topçu ve Cantuğ Turay, üç yıldır süren birlikteliklerini nikahla taçlandırdı. Deniz Yıldızı dizisinde başrolü oynayan Topçu ve Turay’ın Rixos Otel’deki düğünü çok sayıda ünlü ismi biraraya getirdi. Geceye Begüm Topçu’nun annesi Meral Topçu ile Cantuğ Turay’ın annesi Özden Turay ve babası Ercan Turay ev sahipliği yaptı. Genç çiftin şahitliğini Mithat İpek, Mehmet Eryılmaz, Altan Yücel ve Aydoğan Turay üstlendi. Çift, karşılıklı imzaların ardından ilk danslarıyla büyük beğeni topladı.
Düğüne Tuan Tunalı, Hazal Filizküçükköse, İlay Tiryaki Belman, Gizem Altunay, Mert Öğüt, Deniz Gökçe gibi çok sayıda oyuncu katıldı. Renkli görüntülerle geç saatlere kadar devam eden düğünün ardından Topçu ve Turay çifti, balayı için Antalya’ya uçtu.
Beş sezondur Deniz Yıldızı dizisinde oynayan ve üç yıldır birlikte olan Begüm Topçu ve Cantuy Turağ, Tunalı Hilmi Caddesi’nde bulunan Ritüel Sanat Merkezi’nin de kurucuları. Topçu ve Turay, dizinin yanısıra çok sayıda tiyatro oyununda da birlikte oynuyor. Bu sezon Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan Deniz Yıldızı, önümüzdeki sezondan itibaren Star TV’de yayanlanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!