Yenimahalle'de gezici iftar aracı

Güncelleme Tarihi:

Yenimahallede gezici iftar aracı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2016 12:47

Yenimahalle'de gezici iftar aracı

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- YENİMAHALLE Belediyesi, iftar çadırlarına ve mahalle iftarlarına katılamayan hasta, yaşlı, engelli ve dar gelirli vatandaşlara gezici iftar aracı ile hizmet veriyor.
Şentepe'nin tüm bölgelerinde muhtarlıklar aracılığıyla belirlenen 650 ihtiyaç sahibine steril ortamlarda hazırlanmış birbirinden leziz yemekleri sıcak bir şekilde ulaştıran belediye, kapı kapı gezerek vatandaşlara yemek servisi yapıyor.
Bu sayede ana yemeğinden çorbasına, salatasından tatlısına kadar günlük 4 çeşit yemeği vatandaşların ayağına götüren belediye ekipleri, vatandaşların yüzünü güldürüyor. Bu hizmetten sadece ihtiyaç sahibi aileler faydalanırken, dağıtım özellikle gecekonduların yoğun olarak bulunduğu bölgelerde yapılıyor. Hizmetten duydukları memnuniyet dile getiren vatandaşlar ise belediye yetkilerine teşekkürlerini sunarak, memnuniyetlerini dile getiriyor.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, toplumun her kesimine ihtiyaçları ölçüsünde hizmet vermenin sosyal belediyeciliğin gereği olduğunu belirterek, “Biz, bize oy verenlerin değil vergisini kullandığımız tüm Yenimahallelilere hizmet vermekle yükümlüyüz. Toplumun her kesimini kucaklamak ve onların yanında olmak asli sorumluluğumuz. Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza sahip çıkmaya çalışıyor onların yanında olduğumuzu hissettirmeye çalışıyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!