Yenimahalle kışa tam kadro hazır

Güncelleme Tarihi:

Yenimahalle kışa tam kadro hazır
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2018 10:58

Yenimahalle kışa tam kadro hazır

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA) - YENİMAHALLE Belediyesi ekipleri kar küreme ve tuzlama araçları başta olmak üzere tüm hizmet araçlarının bakımını tamamladı.
Belediye ekipleri tarafından kışlık bakımları yapılan araçların yağı, suyu, filtreleri, bujileri, fren tertibatları, silecekleri, hortumları, akü ve lastikleri kontrol edildi. Aynı zamanda belediyenin karla mücadele ekipleri, her kış olduğu gibi bu kış da sürücülerin ve yayaların mağdur olmaması için 7/24 mesai yapacak. Anayolların, bulvarların ve sokakların kapanmaması için aralıksız çalışacak olan ekipler, 50 farklı noktada hazır bekleyecek. 150 kişilik karla mücadele ekibi gece 2 vardiya ve gündüzleri de dönüşümlü olarak kış boyunca çalışacak. 14 büyük 2 küçük kar kürüme aracı, 4 tuzlama aracı ile 7 JSB, 9 Bobcat ve 6 greyder ise ilçe genelinde farklı noktalara konularak, kış mevsimi boyunca ulaşımın sorunsuz yürümesini sağlayacak.
Öte yandan yollarda ve kaldırımlarda oluşan buzlanmanın da önüne geçecek olan Yenimahalle Belediyesi, tonlarca tuzu deposunda hazır tutuyor. Aşırı soğukla beraber kar yağışının fazla olması ile oluşan buzlanmayı önlemek için hazır tutulan tuz, karla mücadelede kazaların önüne geçmek için kullanılacak.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!