LÖSEV’den YENİMEK kursiyerlerine seminer

Güncelleme Tarihi:

LÖSEV’den YENİMEK kursiyerlerine seminer
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2018 12:24

LÖSEV’den YENİMEK kursiyerlerine seminer

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA) – YENİMAHALLE Belediyesi ile Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) işbirliğinde ‘Sağlıklı Beslenme ve Kansere Karşı Korunma Yolları, LÖSEV’de Gönüllülük Bilinci’ konulu seminer düzenlendi.
YENİMEK Karşıyaka Kurs Merkezi’nde düzenlenen seminerde, LÖSEV eğitmenleri Selin Çakıcı ve Elif Kara çağın hastalığı kanser hakkında kursiyerleri bilgilendirdi. LÖSEV’in tarihçesi ve amaçlarından bahseden eğitmenler kanserden korunma yolları, sağlıklı beslenme ve Lösemi konusunda vatandaşları uyararak, kanserle mücadelede gönüllülük bilincinin önemine de dikkat çekti.
‘BUNLARDAN UZAK DURUN’
Günlük hayatta sık kullanılan hazır gıdaların tehlike saçtığını vurgulayan eğitmenler, “Fast food gıdalar, market ürünleri, gazlı ve suni şekerli içecekler, plastik eşya ve yoğun deterjan kullanımı, şeker ve unlu mamullerin aşırı derecede tüketilmesi, gereksiz ilaç ve vitamin kullanımı, cep telefonu başta olmak üzere bilgisayar ve tablet benzeri aşırı radyasyon yayan cihazlar uzun süre kullanılması hastalığın oluşmasında büyük öneme sahip. Bunlardan uzak durun. Sağlıklı beslenin, sağlıklı yaşayın” dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!