Belediyeden, 42'nci evlilik yıl dönümü sürprizi

Güncelleme Tarihi:

Belediyeden, 42nci evlilik yıl dönümü sürprizi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2020 11:13

Belediyeden, 42'nci evlilik yıl dönümü sürprizi

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- ANKARA’nın Yenimahalle ilçesinde Necla ve Ali Eroğlu çiftinin 42'nci evlilik yıl dönümü, belediyenin hazırlattığı sürpriz pasta ile kutlandı.
Koronavirüs tedbirleri kapsamında uzun süredir evlerinden çıkamayan Eroğlu çifti, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'a sosyal medya hesabı üzerinden ulaşarak, belediye ekiplerinden yardım istedi. Turgut Özal Mahallesi'nde 42 yılı geride bırakan Eroğlu çiftine, belediye ekipleri ellerinde pasta ve içerisinde dezenfektan, maske ve kolonya bulunan hijyen seti ile sürpriz yaptı.
'ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Kapıda belediye ekiplerini elinde pastayla görünce heyecandan duygulanan Eroğlu çifti, birlikte pastayı üfledi. 3 çocuk ve 5 torun sahibi Eroğlu çifti, "Yenimahalle’de yaşamaktan çok mutluyuz. Bir mesajımızla kapımıza gelen belediye çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz. Evliliğimizin 42'nci yıl dönümünde koronavirüs sebebiyle evden çıkamadık. Bu küçücük sürpriz bizi ziyadesiyle sevindirdi. Başkan Yaşar ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" dedi.
Sosyal medya üzerinden yayınladığı mesajla Eroğlu çiftinin evlilik yıl dönümlerini kutlayan Başkan Fethi Yaşar da, "Vatandaşa doğrudan dokunan hizmetler, bu ufak ama sıcacık iletişim şekli çok önemlidir. Gözlerindeki ışık hiç sönmesin" ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!