Yenimahalle yarı finalde

Güncelleme Tarihi:

Yenimahalle yarı finalde
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2016 11:13

Yenimahalle yarı finalde

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- KADINLAR Hentbol Süper Lig play off çeyrek final ikinci maçında Yenimahalle Belediyesi, sahasında Kastamonu Belediyesi'ni 30-29 mağlup etti. Kastamonu'da oynanan ilk karşılaşmayı da 33-28 kazanan başkent ekibi yarı finale yükseldi.
Geçen yılın şampiyonu Yenimahalle Belediyespor, bu yıl da şampiyonluk yolunda fırtına gibi esiyor. Play-off çeyrek final ilk maçında ligin güçlü ekiplerinden Kastamonu'yu deplasmanda farklı geçen Başkent temsilcisi, Ankara'da oynanan ikinci maçta sürpriz yapmadı ve karşılaşmadan 30-29 galip ayrılarak yarı final biletini cebine koydu.
ANKARA'DA YÜKSEK GERİLİM
Thf Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmayı, Turgut Gezgin ve Şeref uslu hakem ikilisi yönetti. Mücadeleye, Anna, Esra, Duygu, Anita, Lenche, Yeliz, Marina yedilisiyle başlayan Başkent temsilcisi karşılaşmaya istediği gibi başlayamadı. Kastamonu'nun etkili hücumları karşısında kaptanı Yeliz Özel'in elinden bulduğu gollerle oyuna tutunan mavi beyazlılar maçın ilk yarısını 17-16 önde kapatmasını bildi. Sarı kartların ve iki dakikaların havada uçuştuğu ikinci devre oldukça sert geçerken maç her iki tarafa da gitti geldi. Tecrübesiyle oyunu bırakmayan Yenimahalle Belediyespor, karşılaşmanın son saniyesinde Lenche'nin elinden bulduğu golle rakibini 30-29 mağlup etti ve yarı final kapısını ardına kadar araladı.
TRİBÜNDEN TAM DESTEK
Takımlarını hiçbir zaman yalnız bırakmayan Yenimahalle'li yaklaşık 200 taraftar tribündeki yerlerini alırken, Yenimahalle Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Aras ve Yenimahalle Belediyespor Başkanı Mesut Bolatcan'da tribündeki yerlerinden maçı takip etti.
YARI FİNALDE RAKİP ARDEŞEN
Şampiyonluk yolunda hedefine emin adımlarla yürüyen Yenimahalle Belediyesi, yarı finalde Rize temsilcisi Ardeşen GSK ile karşılaşacak.
Türkiye Kupası'nı şanssız bir şekilde Ardeşen GSK'ya kaptıran Yenimahalle Belediyespor'da tüm dikkatler bu karşılaşmalara çevrilmiş durumda.

Salon: THF

Hakemler: Turgut Gezgin, Şeref Uslu

Yenimahalle Belediyesi: Wysokinska (Rombescu), Tankaskaya 7, Esra Gündar, Yeliz Özel 9, Gace 1, Duygu Aydoğan Soysal, Ilkova 4, Nurceren Akgün 4, Laiuk 5, Chumak

Kastamonu Belediyesi: Bajraktarovic (Semenchenko), Koznjak 5, Serpil İskenderoğlu 9, Fatma Gül Sakızcan 2, Ceren Demirçelen 1, Carbune 1, Pavic 3, Ülkü Çağlı, Seda Duru 4, Sinitsyna 2, Çisem Öztabak 2

İlk yarı: 16-17

İki dakika cezası alanlar: Ilkova, Duygu Aydoğan Soysal, Tankaskaya, Yeliz Özel (Yenimahalle Belediyesi), Seda Duru, Ceren Demirçelen (Kastamonu Belediyesi)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!