Yavru kediye sahip çıktı

Güncelleme Tarihi:

Yavru kediye sahip çıktı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2020 09:33

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Atadan Caddesi’nde annesi tarafından terk edildiği bilgisini aldığı yavru kedinin bulunduğu noktaya giderek, minik kediyi koruma altına aldı.

Haberin Devamı

Keçiören Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü veteriner hekimleri tarafından belediyeye ait hayvan hastanesine götürülen kedi sağlık kontrollerinden geçirerek gözetim altına alındı. Altınok, sokak hayvanlarına yiyecek temin edilmesi için vatandaşlara çağrıda bulunarak, “Sokaklara, evlerimizin ve dükkânlarımızın önlerine yiyecek bırakalım. Gönlü güzel olan her bir insanımızı sokak hayvanlarına sahip çıkmaya davet ediyorum” dedi.

DEZENFEKTE EDİLDİ

Keçiören Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından ilçede yürütülen temizlik çalışmaları kapsamında Sancaktepe, Karargahtepe, Yükseltepe, Bademlik, Hasköy, Kamil Ocak, Yeşiltepe mahallelerinin tamamı ve bu mahallelerde bulunan binaların iç kısımları deterjanlı su ile yıkanarak dezenfekte edildi. Ekipler ayrıca ilçeye bağlı köylerde ve mesire alanlarında da temizlik çalışması yaparak doğaya bırakılan atıkları topladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!