Yavaş: Asla izin vermeyeceğiz

Güncelleme Tarihi:

Yavaş: Asla izin vermeyeceğiz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2018 15:27

CHP Ankara Büyükşehir Başkan Adayı Mansur Yavaş, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki’nin önceki gün bir televizyon kanalında yaptığı açıklamalara Twitter hesabından yanıt verdi.

Haberin Devamı

Yavaş, “Bir yandan adaylık sürecinde polemik yapmayacağını iddia ederken, daha ilk TV programında ‘Zillet ittifakı’ diyerek, insanları aşağılayarak, kamplaşmadan siyasi medet umanlar; Ankara halkı ile beraber ‘Milletimizin Büyük Kucaklaşmasını’ engellemenize asla izin vermeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

SEÇİM ÇALIŞMASINA AKILLI UYGULAMA

Yavaş, seçim çalışmaları kapsamında akıllı telefonlar için hazırlanan Mansur Yavaş Gönüllüleri uygulamasını kullanıma açtı. Hem Apple Store hem de Google Play Store’dan indirilebilen uygulama sayesinde Yavaş’a gönül verenler ve destekçileri, seçim çalışmalarına ilişkin paylaşımlarda bulunup Yavaş’ı akıllı telefonlar sayesinde yakından takip edebilecek. Kullanıcılar, uygulamayı indirdiğinde, “Lütfen seçim süreci boyunca aktif olarak kullanın, daha önceki seçimlerde olduğu gibi gücümüzü ve farkımızı gösterelim” mesajıyla karşılanıyor. Uygulamada, kullanıcıların gündeme ve seçim çalışmalarına ilişkin paylaşımları takip edebileceği, Yavaş’a sorularını yönlendirebileceği ve seçim sorumlulukları başlığı altında sosyal medya desteği, bayrak çalışmaları, miting çalışmaları, saha çalışmaları, sandık sorumluluğu gibi seçenekleri işaretleyebileceği farklı bölümler yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!