‘Yalnız değilsin Alpaslan abi’

Güncelleme Tarihi:

‘Yalnız değilsin Alpaslan abi’
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2020 22:57

Keçiören Belediyesi’nde temizlik işçisi olarak çalışan Alpaslan Geyik, sosyal medyada “Kendi kendime parkta doğum günü kutluyorum iyi ki doğmuşum” ifadeleriyle 4 yıl önce tek başına kutladığı doğum günü fotoğrafı paylaşımını bu yıl tekrar paylaşarak altına “O gün de yalnızdım bugün de yalnızım” yazdı.

Haberin Devamı

Sosyal medyada bu paylaşımı gören Hizmet-İş Sendikası Ankara 2 No’lu Şube Başkanı Recep Dere, sendikanın üyesi de olan Geyik’e pasta ve hediyeyle doğum günü sürprizi yaptı. Geyik’e “Yalnız değilsin Alpaslan abi” diyen Dere o kutlamayı Hürriyet Ankara’ya şöyle anlattı:

‘Yalnız değilsin Alpaslan abi’


HER DAİM YANINDAYIZ

“Belediyede görev yapan üyelerimizden Alpaslan Geyik abimizin kendi sosyal medya hesabında doğum gününe dair paylaştığı gönderi dikkatimi çekti. Bir gazoz ve bir keke mum dikerek parktaki masada yalnız başına kutladığı doğum günü beni bir hayli hüzünlendirdi. Hemen bir pasta ve hediyesini alıp mesaisinde arkadaşlarıyla beraber ziyaret ettik. Kendisinin yalnız olmadığını hem biz hem mesai arkadaşları olarak her daim yanında olduğumuzu, onu çok sevdiğimizi belirtmek istedik. Kutlamayı fotoğrafı paylaştığı parktaki aynı yerde beraber yaptık. Kendisine tesbih hediye ettik. Çektikçe bizi de hatırlamasını istedik.” Sürpriz nedeniyle büyük mutluluk yaşadığını belirten Geyik de “Şu hayatta tek olmadığımı gösterdikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!