Uzatmadaki gol sevinci taşırdı

Güncelleme Tarihi:

Uzatmadaki gol sevinci taşırdı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2021 20:49

Yeni Teknik Direktörü Taner Taşkın yönetiminde ilk müsabakasına çıkan mor-beyazlılar, 2 kez öne geçtiği mücadelede rakibine yakalanırken, 90+6. dakikada İskandarli’nin galibiyeti getiren golünden sonra Aktepe Stadı’nda büyük bir coşku yaşandı.

Haberin Devamı

TFF 1. Lig’de ateş hattından çıkma mücadelesi veren Ankara Keçiörengücü, 10. hafta müsabakasında İstanbulspor’u 3-2 yenip, 7 hafta sonra kazanmanın sevincini yaşadı. Ligin 3. haftasında, kendi evinde Adanaspor’u 2-0 mağlup ettikten sonra oynadığı müsabakalarda puan kayıpları yaşayan ve üst üste gelen yenilgilerin ardından ligin son sırasına inen mor-beyazlılar, iki kez öne geçtiği maçta, rakibine yakalandı. Son sözü 90+6. dakikada Vusal İskandarli söylerken, uzatma anlarında gelen galibiyet golünden sonra, Aktepe Stadı’nda büyük bir coşku yaşandı. Diğer 2 golü ise Olasunkanmı Ibrahım Olawoyın attı. Sezon başında göreve geldiği Ankaraspor’dan ayrıldıktan sonra Keçiörengücü’nün başına geçen Teknik Direktör Taner Taşkın, takımının başında çıktığı ilk mücadelede galibiyet almayı başardı. Başkent ekibi bu sonucun ardından puanını 7’ye çıkardı.

GALİBİYET DÜŞEN ENERJİYİ YÜKSELTECEK

Ankara Keçiörengücü’nün Teknik Direktörü Taner Taşkın, iyi oynadıkları maçtan galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.
Taşkın, karşılaşma ile ilgili yaptığı değerlendirmede, “Göreve yeni başladık. İlk maçımızda galibiyet almak bizim için önemliydi. 5-6 haftadır kazanamayan bir Keçiörengücü vardı. Bu da oyuncularda enerji düşüklüğüne sebep oluyordu. İyi oynadık, güzel bir galibiyet oldu” diye konuştu.
Takımın oyun formatında bazı değişiklikler yaptıklarını anlatan Taşkın, “Biraz daha ikinci bölge oyununu tercih ettik. İstanbulspor ligin iyi takımlarından birisi. Onlara karşı oynamak kolay değil. Ancak, sahada 90 dakika daha çok isteyen taraf bizdik. Şükür 3 puanla başladık. Buradan ayrılan İlker Püren hocaya da çok teşekkür ediyorum. Bize gerçekten çok canlı diri bir takım bırakmış. Bizde istediklerimizi sahada yapabildik. Önümüzdeki çarşamba bir kupa, hafta sonu da Bursaspor maçlarımız var. Netice alan bir takım izletmek ve yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

RAKİBİN DİRENÇ GÖSTERECEĞİNİ BİLİYORDUK

İstanbulspor Teknik Sorumlusu Mehmet Hüseyin Dalgıç ise iyi bir oyun ortaya koyduklarını ancak mağlup olduklarını söyledi.
Dalgıç, Ankara’ya galibiyet parolası ile geldiklerini belirterek, “Fakat olmadı, üzgünüz. İstanbulspor olarak istediklerimizi yapamadık. Oyunun içinde 90 dakika bulunamadık. Ankara Keçiörengücü’nün direnç göstereceğini biliyorduk. Kazandılar, kendilerini tebrik ediyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!