Uyuşturucu mücadelesi vatan görevi

Güncelleme Tarihi:

Uyuşturucu mücadelesi vatan görevi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2019 16:41

Ankara Valisi Vasip Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna ile Gölbaşı Vilayetler Evi’nde düzenlenen ‘Muhtarlar Buluşması’nda il ve bölge müdürleri ve muhtarlarla bir araya geldi.

Haberin Devamı

İlçe sorunları ve taleplerin masaya yatırıldığı toplantıda uyuşturucu ile mücadele konusunda muhtarlardan destek isteyen Vali Şahin, “Uyuşturucuyla mücadelenin hepimizin vatan görevi olduğunu unutmayalım ve en önemlisi de şüpheli kişileri kolluk kuvvetlerine mutlaka bildirelim” dedi. Muhtarların şehir yönetiminde aktif rol alması gerektiğini belirten Şahin, şöyle konuştu:

BAĞIMLI GENÇLERİN AİLELERİNE ULAŞALIM

“Çocuklarımızı fikren ve fiziken zehirlemek isteyenlere karşı duyarlı ve dikkatli olalım. Mahallerimizi daha yaşanır daha sağlıklı bir ortama dönüştürelim. Uyuşturucu ve madde bağımlısı olan gençlerimiz ile sorun yaşadıkları ailelerine ulaşalım, onları yalnız bırakmayalım. Bu insanların yalnızlıklarını giderelim. Uyuşturucunun teröre finans kaynağı olduğunu,unutmayalım ve en önemlisi de şüpheli kişileri kolluk kuvvetlerine mutlaka bildirelim.”

Haberin Devamı

İSTASYON CADDESİ İHALESİ EDİLDİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna da programda kent genelinde devam eden projelere değindi. Tuna şunları söyledi: “Gerede suyunun getirilmesiyle birlikte Ankara’da suyun tadı daha da güzelleşecek. Suyun getirilmesinde harcanan enerjinin maliyetinin azalması sonucunda su fiyatlarında indirim yaptık. Etimesgut, Ayaş, Sincan, Beypazarı ve Nallıhan güzergâhını ilgilendiren Devlet Mahallesi ve İstasyon Caddesi’nde oluşan trafik sorununu çözecek projenin ihalesi yapıldı. Alternatif yol yapım çalışmaları çok kısa sürede başlayacak ve böylece buradaki trafik yoğunluğu giderilecek.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!