Uyarılar berber camında kalmasın

Güncelleme Tarihi:

Uyarılar berber camında kalmasın
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2020 23:43

Ankara Berberler Odası Başkanı Sezayi Kara, camında uyarı yazısı olup içeride kurallara uyulmayan berberlere sıkı bir denetim uygulandığını belirtti ve “Uyarılar berber camında kalmasın” dedi.

Haberin Devamı

Ankara’da koronavirüs tedbirleri kapsamında, camında uyarı yazısı olup içeride kurallara uyulmayan berberlere sıkı bir denetim uygulandığını belirten Ankara Berberler Odası Başkanı Sezayi Kara, “Uyarılar berber camında kalmasın. Hem meslektaşlarım hem de müşteriler kurallara uymalı” dedi. Kaymakamlıkların ilçelerde ekipler halinde berber denetimlerini sürdürdüğünü kaydeden Kara, şunları söyledi:

Uyarılar berber camında kalmasın


CEZAİ İŞLEM UYGULANIYOR

Ankara’da kaymakamlıklar tarafından kurulan denetim ekipleri, berberlere yönelik sıkı bir denetim yürütüyor. Bu ekipler arasında odamızdan da temsilciler yer alıyor. Özellikle camına uyarı yazıları asıp içeride kurallara uyulmayan berberlere yönelik sıkı bir denetim var. Buralarda kurallara uyulmadığı tespit edildiğinde hemen tutanak tutularak cezai işlem uygulanıyor. Uyarı yazılarının asılması genelge doğrultusunda zorunlu. Ancak uyarılar berber camında kalmasın.”

Haberin Devamı

EL BİRLİĞİYLE ATLATALIM

Bakanlığın genelgesi doğrultusunda tüm tedbirlerin alınması gerektiğini belirten Kara, “Hem meslektaşlarım hem de müşterilerimiz kurallara uymalı. İçerideki kişi sayısı, maske, sosyal mesafe, kişisel hijyen çok önemli. Bu salgını el birliğiyle atlatalım” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!