Ünlüler geçidi

Güncelleme Tarihi:

Ünlüler geçidi
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2022 15:18

Ankara sahneleri, yarın gerçekleşecek farklı konser programlarında ünlü isimleri ağırlayacak.

Haberin Devamı

Müzik dünyasının sevilen sanatçıları, bir kez daha Ankaralı hayranları için mikrofon başına geçecek ve en sevilen şarkılarını söyleyecek. Sibel Can, Koray Avcı, Zara, Leman Sam gibi isimler, sahne şovları ve şarkılarıyla hayranlarını coşturacak. İşte programlar...

Ünlüler geçidi


SİBEL CAN’DAN UNUTULMAZ ŞARKILAR

Sibel Can, bu akşam saat 20.30’da Congresium’da gerçekleşecek olan konserle Ankaralı sevenlerinin karşısına çıkıyor. Sesi ve sahne performansıyla büyük beğeni toplayan sanatçı, dillerden düşmeyen şarkılarını Başkentli hayranları için seslendirecek. Sibel Can, ‘Padişah’, ‘Çakmak Çakmak’, ‘Lale Devri’ gibi unutulmaz şarkılarını sevenleriyle birlikte seslendirecek.

Ünlüler geçidi


SOKAKTAN SAHNEYE

Jolly Joker Ankara’nın ‘Moduna Göre’ konserleri tüm hızıyla devam ediyor. Ankara’da yetişen ve Kızılay sokaklarında yaptığı performanslarla müzik dünyasına giriş yapan Koray Avcı bugün Jolly Joker Ankara’da sahne alacak. Saat 21.00’de başlayacak konserde Koray Avcı, bir kez daha Ankaralılar için en güzel şarkılarını seslendirecek.

Ünlüler geçidi


ZARA RÜZGÂRI

Ünlü şarkıcı Zara, bu akşam Günay Restaurant Ankara Sahnesi’nde sevenleriyle buluşuyor. Saat 20.00’de başlayacak konserde mikrofon başına geçecek Zara, sahne performans ve şarkılarıyla dinleyenlerine keyifli bir akşam yaşatacak.

Ünlüler geçidi


LEMAN SAM’LA GEÇMİŞE YOLCULUK

Sevilen Şarkıcı Leman Sam bu akşam saat 21.30’da Hayal Kahvesi Ankara’da sevenleriyle buluşacak. Sam, geçmişten günümüze sevilen şarkılarını dinleyenleri için söyleyecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!