Ünlü isimler mart ayında tiyatro sahnelerinde

Güncelleme Tarihi:

Ünlü isimler mart ayında tiyatro sahnelerinde
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2020 09:15

Mart ayı ile birlikte tiyatro ve performans sahneleri büyük bir hareketlilik yaşıyor. Ünlü isimlerin Ankaralılarla buluşacağı mart ayının ilk 10 gününde, birbirinden eğlenceli stand up şovlar da sosyal hayata renk katacak.

Haberin Devamı

Vedat Özdemiroğlu-Paşa Gönül Kriterleri, Route Ankara

Yarın saat 20.30’da Route Ankara’da sevenleriyle buluşacak olan komedi üstadı Vedat Özdemiroğlu, tek kişilik performansıyla eğlenceli anlar yaşatacak. Özdemiroğlu, hayata dair gözlemleri ve durum komedilerini Ankaralılarla paylaşacak.

Sokrates’in Son Gecesi, Çankaya Sahne

Stefan Tsanev’in yazdığı, Mehmet Atay’ın yönettiği ve Oktay Dal ile Hülya Dizmen’le birlikte oynadığı ‘Sokrates’in Son Gecesi’, 5 Mart Perşembe akşamı saat 20.00’de Çankaya Sahne’de izleyici ile buluşacak. Oyunda baldıran zehri içerek ölüme mahkûm edilen Sokrates’in idam gününden bir gece önce gardiyanı ile birlikte demokrasi, monarşi, özgürlük gibi konular üzerine sorgusu ve karısının da Sokrates’i kurtarmak için cezaevine gelmesi üzerine gelişen olaylar anlatılıyor.

Ünlü isimler mart ayında tiyatro sahnelerinde


Alpay Erdem-Stand Up, Route Ankara

Ünlü komedyen Alpay Erdem, 5 Mart’ta saat 20.30’da Route Sahnesi’nde olacak. Futbolcu olma hayalleri kurarken üniversiteye başlayan ve jeofizik mühendisliği okuyan Erdem, gösterisinde hayat çizgisindeki değişimlerden ve insanlara dair anılarından bahsedecek.

Haberin Devamı

Oksimoron, Tatbikat Sahnesi

Erdal Beşikçioğlu’nun yönettiği, Emre Karayel’in sahneye koyduğu tek kişilik oyun Oksimoron, 6-7 Mart’ta Tatbikat Sahnesi’nde tiyatroseverlerin karşısına çıkacak. Oyun, kadın ve erkeği merkezine alarak “Kadın ne ister?” sorusuna eğlenceli bir yorum getiriyor. ‘Oksimoron’, kadın-erkek ilişkilerini bir ayrılık hikâyesi üzerinden sorguluyor.

Kaan Sekban-Saçmalar, MEB Şura Salonu

Kaan Sekban, tek kişilik gösterisi ‘Kaan Sekban Saçmalar’ ile 7 Mart’ta saat 18.00’de MEB Şura Sahnesi’nde olacak. 10 yıl boyunca kurumsal hayatta bir plaza insanı olarak çalıştıktan sonra yurt dışında oyunculuk eğitimi alıp beyaz yakalı hayata veda eden Kaan Sekban, gösterisinde plaza hayatından cast ajanslarına, beyaz yaka dramlarından sosyal medyadaki davranış bozukluklarına kendine has bir yorum sunuyor.

Haberin Devamı

Tarla Kuşuydu Juliet, Panora Sanat Merkezi

Deniz Çakır, Engin Alkan, Fatih Al ve Mert Şişmanlar’ın rol aldığı ‘Tarla Kuşuydu Juliet’, 7 Mart akşamı saat 20.00’de Panora Sanat Merkezi’nde sahne alacak. Oyunda, bir zamanların ünlü aşıkları Romeo ve Juliet, gülünç ama bir o kadar da acıklı bir evlilik hikâyesinde buluşuyor.

Çok da Fifi Stand Up, Route Ankara

Aslı Akbay, Deniz Özturhan, Hande Yögen, Meltem Parlak, Şirincan Çakıroğlu’nun sunduğu ‘Çok da Fifi-Hatunlar Stand Up’ gösterisi, 8 Mart’ta Route Ankara Sahnesi’nde gerçekleşecek.

Etekler ve Pantolonlar, Panora Sanat Merkezi

Nurseli İdiz, Nergis Kumbasar gibi usta isimlerin rol aldığı Etekler ve Pantolonlar, 8 Mart’ta Panora Sanat Merkezi’nde saat 20.00’de sahneye konulacak. İki usta oyuncuya Kimya Gökçe Aytaç’ın da eşlik ettiği oyunda, yıllar sonra buluşan iki okul arkadaşının evlilikleri üzerine sorgulamaları konu ediliyor.

Haberin Devamı

Muse 90401, Tatbikat Sahnesi

Fadik Sevin Atasoy’un yazdığı ve tek kişilik performansla sahneye koyduğu Muse 90401, 8-9 Mart’ta saat 20.30’da Tatbikat Sahnesi’nde izleyici ile buluşacak. Oyunda insan olmaya çalışan bir ilham perisinin yaşadıkları anlatılıyor.

Ünlü isimler mart ayında tiyatro sahnelerinde


ANKARA DT 12 SAHNEDE PERDE AÇACAK

Ankara Devlet Tiyatrosu da, 3-8 Mart tarihleri arasında 12 farklı sahnede izleyici ile buluşacak. Ankara DT’nin bu haftaki programı ise şu şekilde:

Büyük Tiyatro: Cimri
Cüneyt Gökçer Sahnesi: Lüküs Hayat / Tembel Memiş
Şinasi Sahnesi: Temiz Ev / Midas’ın Altınları
Küçük Tiyatro: Annemin Son Çılgınlıkları / Papağan Kaçtı
Akün Sahnesi: Açık Denizde
Altındağ Tiyatrosu: Gulyabani / Altın Kız
İrfan Şahinbaş Sahnesi: 12 Öfkeli
Stüdyo Sahne: Meraklısı İçin Öyle Bir Hikaye
Oda Tiyatrosu: Satranç
Ziraat Sahnesi: Maskeliler
75. Yıl Sahnesi: 7 Kapılı Kent
Cermodern: Vatan Yahut Namık Kemal

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!