Türk-Rus coşkusu

Güncelleme Tarihi:

Türk-Rus coşkusu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2021 01:07

Ünlü sanatçı Haluk Levent, Rus Kızılordu Korosu ile birlikte Ankara’da konser verdi. Konserde, Cumhuriyet marşları da seslendirildi.

Haberin Devamı

Congresium Ankara'daki konser, Kızılordu askerlerinin taşıdıkları Türk ve Rus bayraklarını sahneye yerleştirmeleriyle başladı. Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Aleksei Erkho, iki ülke arasındaki iyi ilişkilere dikkat çekerek, "Rusya ve Türkiye arasındaki ilişki, bitmeyen bir şarkı gibi" dedi. Haluk Levent'in aralarında Çanakkale Türküsü ile Harbiye ve İzmir marşlarının da bulunduğu Cumhuriyet marşlarını seslendirdiği konserde, Rus marşlarına da yer verildi. Ankaralılar konsere yoğun ilgi gösterdi.

Türk-Rus coşkusu


SAHNEDE COŞKU VE ÇOK GÜZEL BİR KORO VAR

Haluk Levent, Rus Kızılordu Korosu ile turne programının repertuvarını hazırlarken kendi şarkılarını değil, Türkiye’nin ortak değeri olan, milletin birliğine, beraberliğine damga vuran marşları tercih ettiğini belirterek, “Sahnede coşku ve çok güzel bir koro var. Bu, benim bitmesini istemediğim güzel bir anılar zinciri” dedi.

Türk-Rus coşkusu


ÖĞRENCİLERE MORAL OLDU

Haberin Devamı

Ankara Büyükşehir Belediyesi(ABB), üniversite için başkente gelen ancak barınma sorunu yaşadıkları için kiralanan yurt ve otellere yerleştirilen öğrencilere konser sürprizi yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!