Tuna: Şikayet ve talep üzerine ‘tamam’ dedik

Güncelleme Tarihi:

Tuna: Şikayet ve talep üzerine ‘tamam’ dedik
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2018 10:04

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, önceki gün C plakalı servisçilerin eylemiyle gündeme gelen, Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Alt Komisyonu’nun, Ankara’da ilk etapta 150 ve sonrasında toplam 500 yeni C plaka satışı yapılması kararıyla ilgili olarak “Şikâyet ve talepler üzerine, ‘tamam’ dedik ve 500 tane yetki alıp, 150 tanesi için ihaleye çıkalım istedik” dedi.

Haberin Devamı

AK Parti Çankaya İlçe Teşkilatı Başkanı Ali Güven ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini, Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili Ali İhsan Ölmez ile birlikte kabul eden Başkan Tuna, C plakalı servis araçlarıyla ilgili sorulara da yanıt verdi. Tuna, servisçilerin Ankara sokaklarında gerçekleştirdiği eyleme ilişkin şu değerlendirmede bulundu:

MÜKERRER PLAKADAN 114’Ü İPTAL EDİLMİŞTİ

“Velilerden ve okullardan, ‘Servis araçları yetmiyor’ şeklinde şikâyetler alıyorduk. Zaten mükerrer plakadan dolayı 114 tanesi iptal edilmiş durumda. Sayının tamamlanması gerekiyor. Biz de bu şikâyet ve talepler üzerine, ‘tamam’ dedik ve 500 tane yetki alıp, 150 tanesi için ihaleye çıkalım istedik. Yeterli sayıda servis aracı varsa zaten kimse talip olmaz. Neticede ben tek taraflı duramam. Tüm kesimlerin ortak ihtiyaçlarına cevap veririm.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!