Transfer yasağı elimizi bağladı

Güncelleme Tarihi:

Transfer yasağı elimizi bağladı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2020 23:34

Süper Ligin 30. hafta maçında, kendi sahasında oynadığı mücadelede Aytemiz Alanyaspor’a 4-1 yenilerek, puan cetvelinin son sırasında kalan ve lige tutunma umutlarını son 4 maça taşıyan Ankaragücü’nde, camia ve taraftardan gelen eleştiriler artarken, kulüp başkanı Fatih Mert, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yaşanan süreçte bir çok olayın kendilerini zorladığını vurguladı.

Haberin Devamı

Mert, bir çok teknik direktörün, transfer yasağı nedeniyle o dönemde Ankaragücü’ne gelmek istemediğini belirtip, “Adis Jahovic ve Manuel Da Costa transferleri, FIFA kararının gecikmesi nedeniyle gerçekleşmedi” ifadelerini kullandı.
26 Ocak’a kadar transfer yasağı olduğu için bir çok teknik adamın kulüpten uzak durduğunu ve Başkente gelmek istemediğini aktaran Mert, “Jahović ve Da Casto’nun menajerleri ile yapılan görüşmelerde iş bitme noktasına gelmişti. Ancak, FIFA ve CAS kararı geciktiği için bu isimlerin transferi gerçekleşmedi. Yaptığınız eleştirilere saygı duyuyorum fakat bunları da bilin. Bunun gibi bir sürü olay var yaşanan” diye yazdı.
Ankaragücü, Süper Ligin 31. haftasında yarın Göztepe ile deplasmanda mücadele edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!