Toplumsal bilinç oluşana kadar kaldırıldı

Güncelleme Tarihi:

Toplumsal bilinç oluşana kadar kaldırıldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2018 10:00

Dikmen Vadisi’ndeki demir köprünün asansörleri Büyükşehir Belediyesi ekiplerince söküldü. Büyükşehir yetkilileri, “Toplumsal bilinç oluşana kadar ileri bir tarihte kullanılmak üzere muhafaza edilecek” dedi.

Haberin Devamı

 

Hürriyet Ankara’nın son olarak geçen çarşamba günü “Acıklı bir asansör öyküsü” manşetiyle bir kez daha gündeme getirdiği Dikmen Vadisi’ndeki demir köprünün asansörleri, Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından söküldü.
Açıldığı günden bu yana hiç kullanılamayan, şehir magandalarının harabeye çevirdiği köprü ve asansörlerle ilgili Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı’nın yaptığı açıklada şöyle denildi:

DEFALARCA TAMİR EDİLDİ

“Dikmen Çankaya (Yıldız) bağlantısını sağlayan demir köprü üzerindeki asansör ve merdivenleri dış etkenlerden koruyan cam kaplamalar defalarca tamir edilmesine rağmen madde bağımlıları tarafından kırılarak kullanılamaz hale getirilmiştir. Aynı kişiler mevcut asansörlere de zarar vererek asansörleri çalışamaz duruma getirmiştir.

Haberin Devamı

YENİDEN DÜZENLENECEK

Toplumsal bilinç oluşana kadar, daha fazla kamu zararına yol açtırmamak adına, vatandaşların kullanımı için yapılan bu yapılardaki cam kaplamaların ve asansörlerin, teknik ekiplerimizin verdiği bilgi doğrultusunda sökülerek ileri ki bir tarihte tekrar kullanılmak üzere depomuzda muhafaza edilmesine karar verilmiştir. Söz konusu yapı sadece merdiven olarak kullanılmak üzere yeniden düzenlenecektir.”

.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!