Terasta balık keyfi

Güncelleme Tarihi:

Terasta balık keyfi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2021 16:42

Yeme-içme sektöründe 30 yılı geride bırakan işletmeci Işık Yiğit, Yaşamkent’te açtığı ‘Teras Balık Restoran’da Ankaralıları ağırlamaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Yaklaşık bir ay önce Başkent sosyal hayatına ‘merhaba’ diyen restoran, zengin soğuk meze ve ara sıcakları, mevsime göre günlük olarak hazırlanan ana menüsü ile müşterilerine lezzetli bir deneyim sunuyor. Meslek hayatı boyunca hep balık restoranlarında çalıştığını söyleyen Işık Yiğit, yeni açtığı mekanın bölgenin ihtiyacı doğrultusunda hizmete girdiğini ve kısa sürede büyük bir müdavim kitlesi oluşturduğunu söyledi.

Terasta balık keyfi


Yiğit, restoranın zengin bir menü sunduğunu 100 çeşit soğuk meze ve 25 çeşit ara sıcağın her gün menüde yer aldığını kaydetti. Türkiye’nin farklı bölgelerinden günlük gelen balık çeşitlerinin de kendilerine has bir sunumla servis edildiğini anlatan işletmeci, muteber, orkinos kavurma, deniz mahsullü içli köfte ve deniz mahsullü ay çöreği, spagetti vongole, balık çorbası, fırında kalkan, fener lazanya ve dülger lokumun öne çıkan seçenekler olduğunu aktardı. Haftanın her günü açık olan restoran 12.00-01.00 saatleri arasında hizmet veriyor. İç mekanı 200 kişi kapasiteli olan restoran, pandemi koşulları nedeniyle iç mekana 100 kişi alıyor. Mekana adını veren terası ise manzarasıyla büyük ilgi görüyor.

Terasta balık keyfi




Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!