'Tekstil piyasası canlılığını bu süreçte pek yitirmedi'

Güncelleme Tarihi:

Tekstil piyasası canlılığını bu süreçte pek yitirmedi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2020 14:54

'Tekstil piyasası canlılığını bu süreçte pek yitirmedi'

Haberin Devamı

ANKARA (DHA)- ANKARA'da, modacı Mehmet Sait Dalmış, koronavirüs sürecinde internet üzerinden yapılan satışlarının arttığını belirterek, "Tekstil piyasası canlılığını bu süreçte pek yitirmedi" dedi.
Modacı Dalmış, yaptığı açıklamada, koronavirüs salgını döneminde eve kapanmak zorunda kalanların ihtiyaçlarını internet üzerinden alışveriş yaparak karşıladığını bildirdi. Ramazan Bayramı dolayısıyla internet üzerinden yapılan alışverişlerde de yoğunluk yaşandığını belirten Dalmış, "Geleneksel alışverişte ihtiyaçlarımızı karşılamak için mağazalara gider, en iyi seçeneği bulabilmek için saatlerce dolaşır, satın aldığımız ürünü inceleyerek, deneyerek eve getirirdik. Tüketici, geleneksel alış verişin aksine internet alışverişlerinde herhangi bir ürünün videolarına, resimlerine, bilgilerine, özelliklerine kolaylıkla erişebilmekte, gece-gündüz fark etmeksizin istediği saatte alışveriş yapabilmektedir. Bu da 7/24 alış veriş yapabilme imkanı getirmektedir. Biz de internet satışımızda 'Evde Kal' çağrısıyla birlikte büyük bir artış yaşadık, tekstil piyasası canlılığını bu süreçte pek yitirmedi" dedi.
'ŞEFFAF POŞETİ TERCİH EDİYORUZ'
Tüketiciye ürünlerini ulaştırırken her aşamada hijyen kurallarına dikkat ettiklerini vurgulayan Dalmış, "Salgın döneminde internetten alış veriş yapan müşterilerimizin ürünlerimizi daha kolay temizleyebilmesi için şeffaf poşetlere koyduk. Şeffaf kargoyu hem ürünlerin kolay dezenfekte edilmesi hem üreticinin ürünlere dokunurken kaygı yaşamaması hem de koşulsuz iade açısından tercih ediyoruz" ifadelerini kullandı. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!