Tek yürek olmalıyız

Güncelleme Tarihi:

Tek yürek olmalıyız
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2020 09:10

Eryaman Stadı’nda oynayacakları müsabakada takımın 90 dakika desteğe ihtiyacı olduğunu vurgulayan Mert, “Ben, camia olarak bu takımı bu ligde tutma başarısı göstereceğimize inanıyorum. Maçtan önce tesislerde bir araya gelip, oyunculara moral verelim” çağrısında bulundu.

Haberin Devamı

Ankaragücü Başkanı Fatih Mert, ligde en kritik haftalara girildiğini belirtip, “26. haftanın açılış maçında Çaykur Rizespor ile Eryaman Stadı’nda çok önemli bir maça çıkacağız. Bu müsabakayı kazanıp, yeni bir dönem başlatmak istiyoruz. Ankaragücü olarak tek yürek olma zamanı. Bu camia, birlik ve beraberlik içinde hareket ederek zor günlerin üstesinden gelmiştir. Bir kez daha birbirimize omuz verme zamanı” diye konuştu.
Ankaragücü’nün taraftarı ile çok daha güçlü olduğunun altını çizen Fatih Mert, “Bu takımı bu ligde tutmak için hep beraber mücadeleye devam edeceğiz. Camiamızın gücü bu işi başaracak. Ben buna inanıyorum. Takımımızın moral ve motivasyonu için bugün taraftarlarımızı Beştepe tesislerine bekliyoruz. Gün birlik olma günü” ifadelerini kullandı.

BİLET FİYATLARI 10-15 TL ARASINDA

Süper Lig Cemil Usta Sezonunun 26. haftasında yarın saat 20:00’de Eryaman Stadı’nda oynanacak olan Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının biletlerinin, satışı sürüyor.
Ankaragücü yönetimi, biletlerin sadece Ankaragücü passolig kartlarına öncelikli olacağını açıklaıd.
Bilet fiyatları ise şu şekilde belirlendi:
Güney tribün kale arkası 10 TL, Kuzey tribünü kale arkası 10 TL, Doğu tribün (maraton) 15 TL, Batı tribün (kapalı) 15 TL, misafir takım tribünü 13 TL, VIP tribünü 150 TL.

STELİOS KİTSİOU’A DAVET GELDİ

Ankaragücü’nün Yunan sağ bek oyuncusu Stelios Kitsiou’ya milli takımından davet geldiği belirtildi. 2018-19 sezonunun ikinci yarısında Ankaragücü formasıyla 14 lig maçına çıkan Kitsiou, 3 asistlik katkı sağlamıştı. Bu sezon da takımda kalan Kitsiou, 26. haftaya kadar oynadığı 24 maçta; 2 gol, 2 asistlik katkı verdi ve istikrarı ile öne çıktı. 2 bin 146 dakika forma giyen Kitsiou, Yunanistan milli takımında daha önce 2 karşılaşmada görev yaptı.

ANKARAGÜCÜ DİSİPLİN KURULUNDA

Ankaragücü, Beşiktaş maçında yaşanan çirkin ve kötü tezahürat nedeni ile Süper Lig ve TFF 1. Lig Yayın Talimatı’na aykırılıktan, Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna gönderildi. Aynı maçta, Beşiktaş da çirkin ve kötü tezahürattan disiplin kuruluna sevk edildi.
Kuruldan yapılan açıklamada, Ankaragücü Kulübü, adı geçen müsabakadaki “çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53. maddesi uyarınca ve “talimatlara aykırı hareketi” nedeniyle Süper Lig ve TFF 1. Lig Yayın Talimatı’nın 8/12 ve 8/13 maddeleri uyarınca PFDK’ya sevkine karar verilmiştir, ifadeleri kullanıldı.

ALTYAPI OKULU KONUSUNDA ATAK

Ankaragücü kulübü, Türkiye genelinde futbol okulu için isim hakkı vermeye başlıyor. Fatih Mert’in başkan seçilmesi sonrasında altyapıya yeniden önem vermeye başlayan sarı lacivertliler, futbol okulları isim hakkı ile hem maddi gelir elde etmek hem de yeni yıldızlar kazanmayı hedefliyor.
Ankaragücü Altyapı Genel Koordinatörü Cengiz Paça, futbol okulları isim hakkı vereceklerini ancak oyuncu seçmede Ankaragücü’nün önceliğinin olacağını belirterek, “Belli dönemlerde turnuvalar yapıp, yeni yıldızları keşfetmeye çalışacağız” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!