Tek tıkla konservatuvar

Güncelleme Tarihi:

Tek tıkla konservatuvar
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2020 09:35

Sincan Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında evde kalan vatandaşlara, e-konservatuvar hizmetini sundu.

Haberin Devamı

Ücretsiz üyelikle çalışan online sistemde isteyenler evlerinden gitar, ney ve bağlama gibi enstrüman dersleri alabiliyor. Online sisteme ücretsiz üyelik için belediyeden kod alan ve bilgilerini https://ekonservatuvar.sincan.bel.tr/ internet adresine giren kullanıcılar istedikleri enstrümanla ilgili dersleri videolardan izleyebiliyor. Sistem, kullanıcılara PDF döküman da sağlıyor. Videolu eğitimde enstrümanla ilgili detaylar animasyon ve çizimler eşliğinde anlatılıyor. E-konservatuvar üzerinden kullanıcılara canlı destek de sağlanıyor. Farklı kur sayılarına sahip kurslarda 43 farklı şarkı ve türkü öğretiliyor.

Tek tıkla konservatuvar


BU HERKES İÇİN İYİ BİR FIRSAT

Uygulamanın evde kalan vatandaşlar için iyi bir fırsat olduğunu belirten Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, “Evinde kal Sincan diyoruz. Sincanlı hemşerilerimiz, özellikle gençler evlerinde kaldıkları bu süre zarfında müzik eğitimi alarak vakitlerini değerlendirebilirler. Bu herkes için iyi bir fırsat” dedi.

Haberin Devamı

Tek tıkla konservatuvar

Sincan genelindeki tüm vatandaşlara hizmet veren e-konservatuvara başvurular https://cozummerkezi.sincan.bel.tr/ adresinden yapılabiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!