Tehdit edip sürükledi

Güncelleme Tarihi:

Tehdit edip sürükledi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2020 00:06

Ankara’da Ozan Ç. (28), şiddet gördüğü için evi terk edip, boşanma davası açan eşi S.Ç.'yi (20) cadde ortasında saçından sürükleyerek, tüfekle vurmakla tehdit etti.

Haberin Devamı

Mardin'de yaşayan S.Ç., 2 yıllık eşi Ozan Ç.'den şiddet gördüğü gerekçesiyle evi terk edip, Ankara'daki babasının evine dönerek, boşanma davası açtı. Ozan Ç., eşi S.Ç. ile görüşmek istedi. Görüşme talebinin reddedilmesi üzerine Ankara'ya gelen Ozan Ç., önceki gün saat 19.30 sıralarında, Keçiören ilçesindeki Gün Sazak Caddesi'nde, S.Ç.'nin karşısına çıktı. Elinde kılıfından çıkarmadığı tüfek bulunan Ozan Ç., ayrılmak isteyen eşi ile tartışmaya başladı. Ozan Ç., eşini saçından tutup sürükleyerek, tüfekle vurmakla tehdit etti. Eşinin elinden kurtulan S.Ç., caddedeki oto yıkama dükkânına sığınmak istedi. Ozan Ç., peşinden koştuğu S.Ç.'yi dükkânın önünde tekrar saçından yakaladı.

Tehdit edip sürükledi


OTO YIKAMACI MÜDAHALE ETTİ

Haberin Devamı

Oto yıkama dükkânı sahibi Mesut Ünsal, durumu fark edince koşup, Ozan Ç.'ye müdahale etti. Ünsal, kadını kurtarıp, içeri gönderirken, tüfekle peşinden girmek isteyen kocasına ise engel oldu. Ünsal ve yanındaki çalışanlar, içeri girmek isteyen Ozan Ç.'yi bölgeden uzaklaştırdı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. S.Ç., olayın ardından babasının evine dönerken, Ozan Ç. de tüfekle evin etrafında dolaşmaya devam etti. Evin önünde bekleyen Ozan Ç., ihbar üzerine gelen polis ekiplerini görerek kaçtı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, Ozan Ç.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Tehdit edip sürükledi


ÇEVREDEKİLER GÖRÜNTÜ ÇEKTİ

Oto yıkama dükkânı sahibi Mesut Ünsal, yaşananları şöyle anlattı: “Önce 'imdat', sonra 'İmdat öldürecek' diye bir ses geldi. Elinde tüfek bulunan kişinin, kadını saçından sürükleyerek, götürmeye çalıştığını gördük. Kadın dükkâna sığındı. Biz de koştuk müdahale ettik, polisi aradık. O sırada adamla da kısa süreli arbedemiz oldu. Kadın 5-10 dakika içeride durdu, adam da buralarda gezdi. Sonra polis geldi ama adam o sırada gitmişti. Biz elimizden geleni yaptık. Bu tür durumlarda herkesin müdahalede bulunması gerekiyor ama cadde üzerinden geçen hiç kimse müdahale etmedi. Çoğu telefonuyla görüntü çekti.”

BAKMADAN GEÇME!