TED Senfoni’ye ünlü solistler

Güncelleme Tarihi:

TED Senfoni’ye ünlü solistler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2017 01:00

TED Senfoni Orkestrası’nın geleneksel yeni yıl konseri, Congresium’da gerçekleşti. Konserde ünlü oyuncu Mert Fırat ve Jülide Özçelik solist olarak yer aldı.

Haberin Devamı

Konsere TED Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu ev sahipliği yaptı. Konseri izleyenler arasında CHP Ankara Milletvekili Gülsün Bilgehan, Ankara Bağımsız Milletvekili Aylin Nazlıaka, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen gibi isimlerin yanısıra çok sayıda kolejli ve müziksever yer aldı. Selçuk Pehlivanoğlu, açılış konuşmasında “Dünyada artık üniversite mezuniyetine bakarak insanlar işe alınmıyor. Onun için kendini geliştirmiş, sosyal zekasını geliştirmiş, yabancı dil bilen ve dünyayla rekabet edebilecek bir nesil yetiştirmeye çalışıyoruz” dedi. Pehlivanoğlu konuşmasının devamından şunları söyledi: “Sıkıntılı günler geçiriyoruz. Uluslararası terörizm bizi koparmaya gayret ediyor. Terörizm bu ülkede sokağa çıkmamızı engellemek istiyor. Her zamankinden fazla sokağa çıkalım. Bu millet her zaman uluslararası güçlere karşı gereken dersi vermiştir.”
Konuşmanın ardından şef Ahmet Ünlü yönetimindeki TED Senfoni Orkestrası konserin ilk bölümünde klasik eserlerden oluşan bir repertuar sundu. İkinci bölümde ise Mert Fırat ve Jülide Özçelik, solist olarak orkestraya eşlik etti. İkili, Nilüfer, Neredesin Sen, Something Stupid gibi şarkılar seslendirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!