Taşdelen: Karnemizi 31 Mart’ta alacağız

Güncelleme Tarihi:

Taşdelen: Karnemizi 31 Mart’ta alacağız
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2019 09:17

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, gazetelerin Ankara temsilcileri ile kahvaltılı basın toplantısında bir araya geldi.

Haberin Devamı

CHP’den yeniden Çankaya adayı olarak gösterilen Taşdelen, 5 yıl boyunca gerçekleştirdikleri çalışmalar ve yeni dönem hedeflerini anlattı. 5 yıl önce “CHP’nin Çankaya’da aldığı oylarla yetinemeyiz. Hizmetlerimizle Çankayalıların tamamından oy almak için çalışacağız” dediğini hatırlatan Taşdelen, dolu dolu bir 5 yıl geçirdiklerini ve söz verdikleri tüm yatırımları gerçekleştirdiklerinin altını çizerek, “Karnemizi 31 Mart’ta alacağız” ifadesini kullandı. Yaptıkları projeleri anlatan Taşdelen, yeni projelerle ilgili de özetle şunları söyledi:

800 DÖNÜME ŞEHİR PARKI

“Yeni dönemde en büyük projemiz Bademlidere Konsept Şehir Parkı Projesi. Gaziosmanpaşa’da, 800 dönüm. Bu 800 dönüme Atatürk Orman Çiftliği konseptinde bir park yapacağız. 5 yıl içerisinde burayı etap etap tamamlayacağız. Park içerisinde piknik alanları, bilim merkezi, çocuk oyun alanları, ekolojik binalar olacak. Sancak Mahallesi’nde Kurtuluş Savaşı Müzesi yapacağız.

BİN KİŞİLİK KÜTÜPHANE

Maltepe’de 22 bin metrekarelik alanda içinde bin kişilik kütüphanenin bulunacağı gençlik merkezi yapacağız. 2 yeni yüzme havuzu, 2 yeni pazar yeri, 4 yeni kreş, 50 yeni park, 5 yeni bahar evi ile 8 yeni Çankaya Evi’ni de ilçeye kazandıracağız. Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’nu yenileyerek ulusal ve uluslararası müsabakalara açacağız. Bir adak ve aşevini de Çankaya’ya kazandırarak, burada kesilen adaklarla günde 5 bin kişiye yemek ulaştırmayı amaçlıyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!