Tarihi fırsat kaçtı

Güncelleme Tarihi:

Tarihi fırsat kaçtı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2015 14:00

Takım antrenörü Serdar Eler, son dakikaya kadariyi mücadele ettiklerini belirtip, “Şimdi mücadele edeceğimiz Kupa Galipleri Kupası’nda ülkemizi ne iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız” dedi.

Haberin Devamı

Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kadınlar Şampiyonlar Ligi ön eleme turu ilk maçında Danimarka’nın Team Esjberg ekibine 32-28 yenilen Yenimahalle Belediyespor, gruplara kalma şansını kaçırdı. Takımın Antrenörü Serdar Eler, tarihi bir fırsatı kaçırdıklarını belirtip, “Rakip takım kalecisi 16 tane net kurtarış yaparak maça damgasını vurdu. Oyun ve mücadeleden memnun kaldım. Kendi kalemizden bu anlamda yeterli desteği alamadık” diye konuştu.
Maçı lehlerine çevirmek için son dakikaya kadar mücadele ettiklerini ancak güçlü rakipleri karşısında bunu sağlayamadıklarını dile getiren Eler, “Şimdiki rotamız Kupa Galipleri Kupası olacak. Bu kulvarda ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için mücadele vereceğiz” dedi.
Yenimahalle Belediyesi, elemlerdeki ikinci maçını oynadıktan sonra Ankara’ya dönecek. Mavi-beyazlılar, Perşembe günü deplasmanda Kastamonu Belediyespor ile Hentbol Süper Ligindeki ilk karşılaşmasını oynayacak. Yenimahalle Belediyesi, ikinci hafta yine deplasmanda Genç Uşakspor ile karşılaşacak.

KAPTANIN ÇABASI YETERLİ OLMADI

Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kadınlar Şampiyonlar Ligi ön eleme turu ilk maçında Danimarka’nın Team Esjberg ekibine 32-28 yenilen Yenimahalle Belediyespor’da kaptan Yeliz Özel, oyunu ve golleri ile ön plana çıkarken, onun çabası takımını elenmekten kurtaramadı.
Yenimahalle Belediyespor, Romanya’nın Maramureş kentindeki Sala Polivalenta Lascar Pana’da yapılan ön eleme turunda, 2. Grup’taki ilk maçında Team Esjberg karşısında ilk yarıyı da 16-12 geride kapattı.
Yenimahalle Belediyespor’da 8 golle maçın en skorer ismi olan Yeliz Özel’e, 7 golle Olga Laiuk ve 5 golle de Marina Tankaskaya destek oldu. Team Esjberg’de Van Der Heijden ve Polman, 7’şer golle takımlarının galibiyetinde önemli roloynadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!