Tam kapanmada sıkı denetim

Güncelleme Tarihi:

Tam kapanmada sıkı denetim
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2021 00:55

Koronavirüs tedbirleri kapsamında, 29 Nisan'da başlayan tam kapanma nedeniyle Başkent’te polisin oluşturduğu kontrol noktalarında sıkı denetim yapılıyor.

Haberin Devamı

Ankara polisi, başta şehir girişleri olmak üzere kent genelinde oluşturulan 150'nin üzerindeki kontrol noktasında denetimlerini sürdürüyor. Özellikle şehir girişleri ve ana arterlerde durdurdukları araçları tek tek kontrol eden ekipler, sürücü ve yolcuların İçişleri Bakanlığı genelgesi ile belirlenen muafiyet kapsamında olup olmadığını inceliyor. Yaklaşık 15 bin personelin katılımıyla sürdürülen denetimlerde, tam kapanma sürecinin başladığı ilk günden itibaren genelgeye aykırı hareket ettiği tespit edilen 5 binin üzerindeki vatandaşa idari yaptırım uygulandı. Kontroller nedeniyle trafikte zaman zaman uzun araç kuyrukları oluşuyor.

Tam kapanmada sıkı denetim


ÇUBUK’TA SESSİZLİK HAKİM

Öte yandan tam kapanma nedeniyle Çubuk’un cadde ve sokaklarda sakinlik gözlendi. İlçenin en işlek yerleri olan Ankara, Adnan Menderes, Şeyh Şamil bulvarları ile Atatürk, Cengiz Topel, Karagöl, Sanayi, Alparslan Türkeş caddeleri ve Atatürk, Yeşil Çubuk parklarında yoğunluğun azaldığı görüldü. Denetim yapan polis ve jandarma ekipleri, görev belgesi olmadan trafiğe çıkanlar hakkında işlem yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!