Su israfına dikkat çekti

Güncelleme Tarihi:

Su israfına dikkat çekti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2020 00:49

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, zabıta ekipleriyle beraber oto yıkama esnafını ziyaret ederek, su israfı konusunda uyarılrda bulundu.

Haberin Devamı

Başkan Şimşek, "Yarınlarımız ve sürdürülebilir bir gelecek için su ve diğer enerji kaynaklarını israf etme lüksümüz yok. Uygun yıkama yöntemleri ile temizlik yaptığınızda her araçta 50 litre su kullanmış oluyorsunuz. Eski su yıkama cihazları sebebiyle bu rakam 200 hatta 250 litreye kadar çıkıyor. Sularımızı tasarruflu kullanalım" dedi.

Su israfına dikkat çekti


İLÇEYE KATKI SUNACAK

Öte yandan, Başkan Şimşek, Gölbaşı Kent Konseyi’ni hep birlikte aktif hale getirip, ilçenin daha güzel noktaya gelmesi için çalışacaklarını söyledi. Gölbaşı Kent Konseyi Başkanı Murat Otuzoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle düzenlenen programa katılan Şimşek, “Gölbaşı öğrenci, tarım bölgesi, turizm ve hayvancılık kentidir. Biz kent konseyini kurarken bunların hepsinin olması gerektiğini söyledik” diye konuştu. Otuzoğlu da “İlçeye katkı sunmak amacıyla bir araya gelen konseyimizin asıl amacı, başkanımızın ilçemiz için uygulayacağı proje ve faaliyetlere destek olmak, fon bulmak ve projelerden daha fazla kesimin yararlanması için yardımcı olmaktır” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!