Su faturasına yardım kampanyası

Güncelleme Tarihi:

Su faturasına yardım kampanyası
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2021 16:22

Ankara Büyükşehir Belediye(ABB) Başkanı Mansur Yavaş, ekonomik şartları nedeniyle su faturalarını ödemekte zorlanan vatandaşlar için destek yardım kampanyası başlattıklarını duyurdu.

Haberin Devamı

Yavaş, sosyal medya hesaplarından, “Ekonomik krizin faturasını ödeyen vatandaşlarımız kendi faturalarını ödeyemez hale geldi.

Su faturasına yardım kampanyası


Gelin, su kullanımının arttığı pandemi sürecinde yine iyilikte bir damla olalım. Dayanışmaya el verelim” çağrısı yaparak, sosyal yardım alan ailelerin su faturasını suver.aski.gov.tr adresi üzerinden ödenebileceğini duyurdu. İnternet adresinde sosyal yardım alan ailelerin fatura borçlarının yer aldığı liste de paylaşıldı.

Su faturasına yardım kampanyası


MAZGALLAR TEMİZLENİYOR

ABB ekipleri, yağışlı havalarda su birikintileri oluşmaması, olası su taşkınlarının önlenmesi amacıyla mazgal ve ızgaralarda biriken atıkları tazyikli su, vidanjör, su tankerleri ile temizliyor. Bu kapsamda son bir ay içinde bin 516 mazgal ve bin 200 ızgara temizlendi. Ekipler ayrıca, kent genelindeki asansör, yürüyen merdiven ile yaya üst geçitlerinde temizlik, boyama, bakım-onarım çalışması başlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!