Son duraktan sıcak yuvaya

Güncelleme Tarihi:

Son duraktan sıcak yuvaya
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2020 02:45

Doğantepe Mahallesi son durakta derme çatma bir barakada yaşayan 50 yaşındaki diyaliz hastası İsmigül Şahin, Doğantepe Yaşlılar Evi’ne yerleştirildi.

Haberin Devamı

Bir vatandaş sosyal medya hesabından diyaliz hastası İsmigül Şahin’in zor şartlar altında Siteler Doğantepe Mahallesi’nde tek başına yaşamını sürdürmeye çalıştığını duyurdu. Harekete geçen Altındağ Belediyesi ekipleri, EGO otobüs durağındaki barakayı yaşam alanına dönüştüren Şahin’i, yeni eşyalarıyla birlikte belediyenin Doğantepe Yaşlılar Evi’ne yerleştirdi.

Son duraktan sıcak yuvaya


ÇOK ZOR GÜNLER GEÇİRDİM

Oturduğu evin yıkılmasından dolayı barakada yaşamını sürdürmeye başladığını belirten Şahin, “Hiç kimsem yoktu. Bir de üstüne evsiz kalınca çok zor günler geçirdim. Şartlar çok zor, yalnızlık daha da zor. Sesimi duyup da bana ulaşan, bana destek olan, beni yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederim. Şimdi başımı sokacak bir evim var, arkadaşlarım var. Benim gibi yaşamını yalnız sürdüren kader ortaklarım, kocaman bir ailem var” dedi.

Son duraktan sıcak yuvaya


SEVGİ DOLU AİLESİ OLACAK

Belediye Başkanı Asım Balcı’da, yaşadığı zorluklara rağmen Şahin’in, kendisine yapılan yardımları başkalarıyla paylaşan bir yapıya sahip olduğunu belirtti. Yaşlılar evine yerleştirdikleri Şahin’e eşya desteği de verdiklerini anlatan Balcı, “Altındağ’da hiç kimse yalnız olmadığı gibi, İsmigül Şahin de yalnız değildir. Bundan böyle orada sıcacık bir yuvası ve kocaman, sevgi dolu bir ailesi olacak” ifadelerini kullandı.

Son duraktan sıcak yuvaya


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!