Şöhretin basamağı güzellik yarışması

Güncelleme Tarihi:

Şöhretin basamağı güzellik yarışması
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2014 01:21

Son dönemlerde dizi ve film sektörüne Ankaralı güzeller damgasını vururken, genç kızlar ‘ünlü olma’ hayallerinin ilk basamağını, Ankara Kızları Güzellik Yarışması’nda arıyor.

Haberin Devamı

Sinema ve dizi sektörünün kalbi Ankara’da atmasa da, Başkent çıkardığı yıldızlarla sinema ve dizi filmlerinde adından sıkça söz ettiriyor.
Başkent’in sinema ve televizyon dünyasına kazandırdığı kadın yıldızlar oyunculuklarıyla olduğu kadar güzellikleriyle de dikkat çekiyor. Ankara’dan İstanbul’a giden Beren Saat, Belçim Bilgin, Fadik Sevin Atasoy gibi güzel oyuncular kariyerlerini sağlamlaştırırken, oyuncu fabrikası Başkent yeni yıldızlarını çıkarmaya devam ediyor. Bu yıl 5’incisi düzenlenen Ankara Kızları Güzellik Yarışması koordinatörü Burak Özdemir, birçok sinema ve dizide Başkentli kızların oynadığını belirterek, şunları söyledi:

MODA SEKTÖRÜNÜ CANLANDIRDI

“Ankara Kızları Güzellik Yarışması’nda dereceye giren kızlar; Unutma Beni, Osmanlı Kıyam ve Muhteşem Yüzyıl’da rol aldı. Yarışmamızın bu sene 5’incisini düzenledik. Bu yarışma ile Başkent’te moda sektörünü canlandırırken, sinema ve dizilere de oyuncular yetiştirdik. İstanbul, Başkent’ten bizim vasıtamızla model ve oyuncu almaya başladı.

Haberin Devamı

İSTANBUL’U FAZLA BÜYÜTÜYORUZ

Başkent’te düzenlediğimiz yarışmada disiplinli, çalışkan modeller yetiştiriyoruz. Bu modellerden isteyen ve yetenekli olanlar ise sinema ve dizilerde kariyerlerini sürdürüyor. Aslında İstanbul’u fazla gözümüzde büyütüyoruz. Ankara’daki bir çok ajans İstanbul’daki ajanslardan daha kaliteli ve sağlam iş yapıyor. Üç yılda 12 dünya yarışmasında Türkiye’yi temsil ettik, üçünde dünya birinciliği aldık.”

Ankara Kızları Güzellik Yarışması birincisi Damla Şentürk, Bülent Ecevit Üniversitesi İngilizce İktisat öğrencisi. Şentürk, 181 cm boyunda ve 92-61-92 ölçülerine sahip.

Yarışmanın ikincisi Nihan Boynukısa, Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu 3. sınıf öğrencisi. 176 cm boyundaki Boynukısa, 90-64-94 ölçülerine sahip.

Özgü Öcal ise Miss Model of Turkey 2011 3’üncülük ve Miss Model İnternational birincilik dereceleri var. 177 cm boyundaki Öcal, 80-64-92 ölçülerine sahip.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!